[]

kby bayrağına gıcık olan insanlar

kürdistan bölgesel yönetimi - çavuşoğlu görüşmesine verilen tepkilere sosyal medyada denk geliyorum. neden bu bayrağa bu kadar sert tepki veriyorlar? renkler kürtlerin renkleri olabilir. bu pkk demek olmuyor ki. başka bir sebep mi var?


konuya tamamen dışarıdan bakan, taraf olmayan bir insanım. bizim millet tepkisini genellikle laf sokma ve küfür türü şeylerle gösterdiği için insanların ideolojilerini, ne düşündüklerini anlamakta çok zorlanıyorum.

 
Hani bir laf var ya; iş tutarsın aldırmaz, ılık dersin kızar. O hesap işte. Hiçbir şeye kızma, bozulma ama kby bayrağına bozul. Söylesen tesiri yok, sussan gönül razı değil. Ne bileyim başkan. Şimdi türlü rezilliğe karşı çıksan Allah korusun ucu haşmetlimize bile dokunabilir. Ama böyle daha hoş. Evdesin, hakaret ediyorsun güzel bence.


  • allah yazdiysa bozsun  (07.09.20 11:40:36) 
Erdogan'in arka planinda bu bayrakla cekilmis tonla resmi var ama algici comarlar baska seylerin derdinde.


  • Avoiding The Puddle  (07.09.20 11:45:15) 
Türkiye, çok yanlış bir politika izleyerek, Irak merkezi yönetimini atlayıp, direk IKBY ile iş tuttu. İnsanlar uyardı ama hükümet dinlemedi. Sonunda IKBY ne yaptı? "Ben bağımsızlık ilan edeceğim, ayrılacağım" diye referandum yaptı. Hem de Türkiye'nin yarısını içine alan bir Kürdistan haritası ile...

Mantalite olarak IKBY ile pkk arasında çok bir fark yok. Fark 4 parçalı Kürdistan'ı ben yönetirim, sen yönetirsin kavgası. Bu harita neden Türkiye'nin yarısını içeriyor dediğinde geveliyorlar...

IKBY ile iyi ilişkiler kurulabilir, ticaret yapılabilir vs. vs. Ancak Irak merkezi yönetimi gözetiminde olmalı ve ayrılığa giden yolu engelleyecek şekilde olmalı. IKBY'nin Irak'tan ayrılması en çok bize ve İran'a zarar verir.

Bayrağa gıcık olma diye bir durum yok. IKBY bayrağının çekilmesi bu açıdan zararlı.


.
  • kartallar yuksek ucar  (07.09.20 11:54:19 ~ 11:56:39) 
Tepkiler tamamen halkın birbirine siyasi propagandası.

“Ben daha milliyetçiyim hayır ben daha çok milliyetçiyim. Ben kabul edemem hayır ben daha çok kabul edemem” tiyatrosu. Boş işler.

En az 20 senedir bizim sınırdaki askerimiz o bayrağın karşısında nöbet tutar.
  • pass  (07.09.20 15:15:52) 
su ulkede araplara yapilan pozitif ayrimciligin yuzde 10'u cumhuriyet tarihi boyunca kurtler'e yapilsaydi, turkiye guney kore'den daha gelismis bir ulkeydi simdi. hatta pozitif ayrimciliga da gerek yok. normal, esitce davranilsaydi yeterdi.


  • baldur2  (07.09.20 15:23:14 ~ 15:24:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.