[]

Bisiklet Secimi F/P

Merhabalar, Mosso legarda 2024 kilitlenebilir masa v fren bisikleti almayi planliyorum fiyati 2200 tl. Bu paraya sunu al diyeceginiz bir urun var midir?

yoksa direk al gec mi dersiniz?

tesekkurler.

(Sehir icinde kullanilacak, her gun her gun 20 km yol yapmam)

 
Bisiklet tüm özelliklerin sonunda göz zevki meselesi içine sindiyse ısındıysan al geç

fakat kullanım şekline göre yine işini görecek daha uygun fiyatlı bir şey işimi görür dersen bisan trx8100 lere de bakabilirsin

Tamam mosso da altus bisanda tourney aktarıcılar var ama gezinti yaparken farkını hissetmezsin

Bisan 1600 civarı olması lazım, kadrosu tipi de güzel sade duruyor
  • freebird5406_2  (07.09.20 11:22:09) 
@freebied5406_2

heh cok guzel, simdi kafam karisti iste. bana kalsa hic bisey bakmaz legarda 2021 alirdim da bisiklet ulkede yok elinde olanda fahis fiyattan satiyor.

simdi 1600 civari baktim netten, aradaki 600 lirayi vermeye degmezse zaten vermim. benim derdim f/p. hemen hemen ayni performansi alacagim urune 600 tl fark vermek mantikli degil.

tesekkurler..
  • Zima Blue  (07.09.20 11:32:56) 
Bisan trx8100 tam mosso 2021 ayarında


  • freebird5406_2  (07.09.20 11:50:05) 
mosso lar genelde hafif oluyor. o aralıkta markalar arası çok fark yok. al geç bence de


  • sarcophagus  (07.09.20 14:00:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.