[]

multivitamin yanında d3 vitamini

Selam,

37, erkek

Uzun süredir, yani belki üç dört yıldır araklı olarak solgar'ın vm 2000 multivitaminini kullanıyorum. Bu multivitaminin içerisinde d3 yok. D2 var, o da şöyle; 10 mcg/400 UI. Şimdi muhtemelen d3 ü içine ticari sebeplerle koymamışlar. Yani onu da ayrıca satıyorlar vitamin d3 1000 diye. Ben bunu da almayı düşünüyorum vm 2000 multivitaminin yanınıa çünkü sonbahar geldi, güneş yok ve zaten kapalı ortamda çalışoyrum, yaşıyorum. Sorulara gelirsek;

1- bu ikisini birlikte kullanmak yani "10 mcg/400 UI d2"(bunu günde iki kere aldığım da oluyor, yani bu değeri ikiyle çarpın) ile "25 mcg 1000 UI d3"
ü birlikte kullanmak bünyede sıkıntı yaratır mı, fazla gelir mi, gelirse ne olur?

2- vm 2000 içeriğine sahip (yani aşağı yukarı) ama aynı zamanda yeterli miktarda d3 de içeren bildiğiniz başka multivitaminler var mı?

solgar.com.tr
solgar.com.tr

teşekkürler.

 
  • bir ileti paylastim  (07.09.20 11:50:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.