[]

apartmanda covid çıktığında

filyasyon ekibi bütün dairelere uğrayıp test mi yapıyor?




 
belki Kanada'da :)

Türkiye'de kişinin aynı evde yaşadığı ailesine bile test yapılmadığı durumlar duydum. Ateş, koku alamama vb. şeyler yoksa takılın kendi halinizde diyorlar.
  • nhk ni youkosu  (06.09.20 20:33:09) 
peki belirtin yoksa devlet hastaneleri yapmıyor testi, özeller de mi yapmıyor? bu durum sürekli değişiyor çünkü anladığım kadarıyla güncel durumda nasıl bir yol izlemek lazım? evde 65 yaş üstü biri var çünkü.


  • condom kurşunu  (06.09.20 20:43:03) 
İlk sorunun cevabını bilmiyorum ama özel hastaneye gidip ücret ödeyince yapıyorlar.


  • fraise  (06.09.20 20:47:25) 
Benim belirtim yoktu ve devlet hastanesinde test yapıldı, doktor covid şüphelisi ile temaslı olduğum için yönlendirdi ama doktorun yönlendirmediği diğer temaslı da kendi gidip test yaptırdı.


  •   (06.09.20 20:48:10) 
Temas var mi pozitif olan kisiyle? Varsa bunu belirtirsiniz, yoksa yapmamalari normal geldi.


  • kuehles blondes  (06.09.20 20:59:12) 
Bir tanidigimin komsusu olan hanim pozitif cikti. Pozitif cikan kadinin esi dahil, evde yasayan baska kimseye test yapmadilar.

Onceden testi pozitif cikanlar 14 gun evde dinlendikten sonra iyilesti mi diye test yapiyorlardi, artik eger bir belirti yoksa o testi bile yapmiyorlar.
  • crown  (06.09.20 21:06:26 ~ 21:06:52) 
Üst dairedeki komşular pozitif çıktı. Bize kimse bir şey demedi, ama bu komşularla o görüşmemiştik.


  • wish i could find a way to disappear  (07.09.20 01:08:34) 
evde covid olup yaşayan kişilere bile semptom yoksa yaptırmayın diye aradıyıp bilgi verdiler şimdi, nasıl yani illa semptom mu gerekiyor test yaptırmak için dedim, evet dediler. büyük ihtimal sizin apartmana yapmazlar. yoksa nasıl haberlerde sayıyı az gösterecekler


  • eja  (07.09.20 10:53:02 ~ 10:53:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.