[]

arkadaşlar şöyle bir oda var, tv yi nereye koyalım sizce?

hizliresim.com

hizliresim.com

yatak karşısı, kolon ve pencereden dolayı biraz dar ama diğer tarafta tam tv karşısı olmadığı için sıkıntı olur gibi bilemedim. siz olsanız nereye koyardınız?

odanın ölçüleri fotoda görüldüğü gibidir.

edit: yanlış foto eklemiştim düzenledim.

 
2.resimde yatagi ortaya cekin. dolabi da resimde saat 3 yonundeki duvara yaslayin. boylece yatarken tv seyredilebilir.


  • baldan kaymak  (06.09.20 19:34:53) 
Dolap 1. Fotodaki gibi kapının önünde olmasın, deprem olursa devrilmez ama yine de çıkışı engelleyebilir

Oda 2. Fotoğraftaki gibi olsun, çalışma masasını pencerenin önüne alsan çok mu aydınlık geliyor?

Televizyonu da köşeye koyarsan biraz yerden kaybedersin fakat hem çalışma masasından göz ucuyla takip edebilirsin hem de yataktan
  • freebird5406_2  (06.09.20 19:37:34) 
@baldan kaymak

odanın ölçüleri kare olduğu için odanın ortasında çok biçimsiz oluyor, denedim onu
  • berkes2  (06.09.20 19:38:25) 
@freebird

en uygunu orası hocam, camın altında kalorifer olduğu için borular falan var priz de yok zaten
  • berkes2  (06.09.20 19:40:15) 
çok büyük bir tv değilse katlanır askı aparatı al yatak ucuna monte et izleyeceğin zaman aç tv'yi duvardan, katla duvara yapıştır diğer zamanlar.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.09.20 19:51:26) 
Resim 2deki uygun geldi bana. Ama ben de çalışma masasının pencerenin olduğu duvara koyardım. Hemen pencere dibi olmasa bile o duvarda prize yakın bir yer daha iyi olur. Işık görmesi açısından. Olmuyorsa 2 en iyisi.


  • Amaranta ursula  (06.09.20 19:52:11) 
  • izmirduyuru  (06.09.20 19:55:56) 
ben olsam yatagi pencerenin onune koyarim muhtemelen. televizyonu da tam karsidaki duvara. sagimda masa solumda dolap olur. televizyonun altinda da ivir zivirlar icin alan olur.


  • icim urperiyor  (06.09.20 21:02:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.