[]

Corona Testinin Sonucu Ne Kadar Sürede Çıkar

Ufaklığı kusma, ishal, ateş nedeniyle meşhur bir özel hastane acile getirdik. Standart kan testlerinin yanında corona için dr örnek aldılar ağız ve burundan. Ne kadar sürede sonucunun açıklanacağını sordum, 2-4 gün arasında dediler. Bu kadar uzun mu sürüyor sonuç?! Saçma değil mi? Hastaysa hastalığı bulaştırmaya devam eder. Hasta değilse bile hastaneden mikrop kapma durumu da olabilir?




 
Saçma değil. Siz de o süre zarfında evden dışarı burnunuzu bile çıkartmamalısınız. Şüphe varsa önlem almanız gerekiyor.


  • makarnacanavari  (06.09.20 11:43:28) 
Biz kafamızı camdan dışarı da uzatmayız, o sorun değil. Sorun, teşhisin geç koyulması. 2-4 gün boyunca hastanede yatırmayacaklar. Eve kapanırız. Benim dikkat çekmek istediğim nokta geç teşhis koyulup tedaviye geç başlanması.


  • silah taciri  (06.09.20 11:47:53) 
Ya evet o maalesef öyle. Belli de olmuyor ama. Kuzenimin 4 gün sürdü. Eşimin ertesi gün. Eğer özele gidecekseniz yine, doktor kabul ederse hep diyorum en kesin hali tomografi. Sonucu da hemen çıkıyor


  • makarnacanavari  (06.09.20 11:52:20) 
Bizim testler 24 saat içinde çıktı ama negatif çıkmasına rağmen şüphe elenmedi, sistem gerçekten saçma ve dediğiniz gibi hem kapma hem de bulaştırma riski var, bu şartlar altında yapacağınız en iyi şey pozitifmiş gibi düşünerek hareket edilmesi. Koronaya yönelik net bir tedavi olmadığı için geç kalınma gibi bir durum da olmayabilir. Kan sonuçları çıkmış olmalı, onlarda durum nedir?


  •   (06.09.20 11:52:26) 
Bu arada çocuk kaç yaşında. 2-3 yaş grubunda ise corona değildir. Ciğerlerinde tutunamıyor covid virüsü.


  • makarnacanavari  (06.09.20 11:53:28) 
2,5 yaşında. Şimdilik kan testinde durum şöyle:


hizliresim.com

hizliresim.com
  • silah taciri  (06.09.20 12:13:38) 
Özel hastaneye gittiğin için sonuç geç çıkıyor. Pandemi hastanesinde 24 saat içinde belli oluyor.


  • kanlakarisikyagmur  (06.09.20 12:43:07) 
Acıbadem 24 saat olmadan negatif sonucumuzu açıklamıştı oğlum için. Özel devlet negatif pozitif ayrımı olduğunu sanmıyorum. Yoğunluğa göre açıklıyorlar.


  • cilekli pasta  (06.09.20 15:33:22) 
Öncelikle geçmiş olsun.
Etrafımda testi yaptıran çok kişi oldu. Onlardan duyduğum kadarıyla pozitif ise hemen geri dönüş yapıldığı. Yani 2-3 günde belli olur denilmiş ama pozitif çıkanlar hemen gün içerisinde ya da bir sonraki gün aranmış. Negatif çıkanlar ya hiç aranmamış ya da 3 gün sonra aranmış.

  • Rh Negatif  (06.09.20 18:41:01) 
Merhaba. E-Nabız’dan sürekli takip ettim ve akşam testin sonucu açıklandı. Allah’a çok şükür ki sonuç negatif. Bildirim yapılmadı. Ben sürekli kontrol ettim. Buna da şükür tabi ki..


  • silah taciri  (08.09.20 00:09:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.