[]

yalnızca tek çeşit bira satan yerlere siz de uyuz olmuyor musunuz ?

bir mekana oturuyorsunuz. bira istiyorsunuz, sadece bir markanın birası var. sinir bozucu durum. neden öyle oluyor ?




 
Ben sinir etmez, sinir ederse eyv diyip kalkar baska mekana otururum. Begenmedigim birayi icecek halim yok cunku.


  • kuehles blondes  (06.09.20 10:47:24) 
Çok çeşit aramam. Tuborg varsa Tuborg, Efes grubu varsa Bud, o da yoksa Bomonti içerim. Farklı bira içmek istersem gitmem gereken yerleri biliyorum. Oraya gidince de Weihenstephan ya da Hacker Pschorr içerim.


  • himmet dayi  (06.09.20 12:49:41) 
Mekanlar iki gruptan biriyle anlaşıyor onlara göre sözleşme yapıp güzel paralar veya eşantiyon biralar alıyorlar mekan için çok mantıklı. Zaten hangi mekanın ne sattığını oturmadan anlıyorsun. Turuncu gördüğün yer tuborg, mavi gördüğün yer Efes, kahverengi ‘’kendine has’’ yazısı gördüğün yer Efes’in Bomonti noktasıdır. Ona göre oturur içersin. Efesciysen bile bile turuncuya oturuyorsan bu senin suçun mekanın değil.


  • IcedFlames  (06.09.20 12:55:16) 
Degil bence, genelde sisede farkli secenekleri de oluyor.

Arkadaslarimla oturmusum, kimsenin tadini kacirmam, mekan degistirilsin istemem o noktada. Ayni markanin saraplarini satmak kadar sinir bozucu degil.
  • buf-e kür  (06.09.20 13:09:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.