[]

0 Antrenman ve yağ yakma

arkadaşlar soru çok basit. ben yağ yakmak istiyorum vücudumun yağ oranından mutlu değilim (1.82 ye 81 kilo) yediklerimi söyliyim

öğlen 3 yumurta+hindi füme+ peynirli omlet
akşam bir gün protein ağırlıklı besinler (tavuk gögüs köfte vs) ama yanında da bazen pilav. bi gün de bakliyat vb. bu kadar.

ben neyi değiştireyim de vücudumda yağ oranı azalsın? nokta atışı tavsiye varsa sevinirim. direk şunu ye şunu yeme derseniz süper olur.

antrenman yapmak istemiyorum, seçenek dışı.

 
Bi şey değiştirmene gerek yok, mevcut hareket durumuna göre TDEE skorunu hesapla ondan 200-300 kalori açık ver yağ yakarsın, yağ yakımı ne yediğinle alakalı değil ne kadar yediğinle alakalı bir durum.


  • angelus  (05.09.20 14:30:08) 
Extended/prolonged fasting denilen +24 saat oruçlari sıklıkla yaparsan faydalı olabilir, her hafta başlangıcında +24-48-72 saat oruç tavsiye ederim. Birileri şimdi gelir ketojenik diyet yap der ama onu baya araştırıp hesaplama yapman ve yediklerini baya değiştirmen gerekiyor, benim dediğim daha basit uzun süreli açlık, sadece su çay kahve şekersiz... Yaz ayları terleme sebebiyle günlük 2-5 Gr tuz alırsan da iyi olur.


  • candanag  (05.09.20 14:33:23) 
hocam 24 saat oruca tövbe ailem izin vermez:) onlarla yaşadığım için klasik aile kafası kahvaltı etmiyim diyince olur mu öyle şey diyolar:) yeni yeni onları alıştırdım kahvaltı etmemeye de.


  • lata  (05.09.20 15:20:00) 
Ben diyetisyene gidiyorum, dizimde sorun var bütün gün evdeyim yürüyemiyorum bile. 1 haftalığına Keto diyet + if verdi. Gerçekten çok zor ama bir haftada 2.5 kilo verdim yağdan.


  • jazzabel  (05.09.20 20:04:45) 
Oturarak yaptığın her seyi ayakta yap bak nasil eriyor


  • tomwaitsforme  (05.09.20 23:49:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.