[]

araba satin alma sorunsali hk.

gecenlerde kiz arkadasimla konustuk ve ikimizde araba almak istiyoruz.

ben sifir almayi makul buluyorum. bos paket bile olsa. airbag can guvenligi ve bilmek adina vs. fiat egea dusunuyorum.
o da ikinci el dolu paket bir arac almak diyor. renault megane diyor.

acikcasi ana amac gezmek ve otobus kullanmamak ama 45 e bir arac almak da istemiyorum. gorunuse onem veriyoruz ama o al boyat diyor.

siz olsaniz ne yapardiniz? onerileriniz icin tesekkurler.

 
görünüşe önem veriyorsanız egea çok sıradan, klasik filo arabası. şirketler sahadaki en alt kademe elemanlara veriyor. ikinci el düşük model araba alırsan da onun dertleri bitmez. ikinci elde çok sorun yaşamamak için 4-5 yaşını geçmemiş arabalara bakın derim.


  • walter white kilikli  (04.09.20 23:24:57) 
Sıfır al ama egea değil, daha alt model, clio, polo sınıfı bir araç almanı öneririm. Sıfır almakla ilgili güvenlik kaygıların gayet mantıklı bence de, sadece egea gerçekten tatsız bi araç.


  • roket adam  (04.09.20 23:26:55) 
"Al boyat" diyen bu piyasayı hiç bilmiyordur.
4-5 yaş iyidir. Sıfır araç her zaman daha iyidir imkan varsa.

  • neymis  (04.09.20 23:27:44) 
al boyat mantığı 0 olan bişi. elden çıkartırken açıkla açıklayabilirsen.

bir araç alıp uzun vade kullanacaksanız ve gücünüz yetiyorsa tabi sıfır ilk tercih olmalı.

ama biraz daha donanımlı temiz ve kaliteli kategorisinde max 5 yaş bir araçta son derece mantıklı.
  • qxgviper  (04.09.20 23:51:22) 
sıfır araba alınmaz, daha galeriden çıktığın an %20-30 değer kaybedecek.

5 yaşın altında herhangi bir alman ya da japona bakabilirsin. fiyatına göre özelliği çok olsun dersen reno-pejo-citroen gibi fransız grubu iyidir.

5 yaş 100bin km aşmamış araç iyi bir ekspertizle alınır binilir.

araba öyle ev boyar gibi boyanmaz. bütün plastik parçalar sökülecek, maskelenecek, zımpara, astar, boya fırında kurutma, gene pasta cila falan. çok zahmetli iş. temiz işçilik çıkma şansı çok düşük. pert değilse tavana kadar pas yoksa komple boya yapılacak iş değil. kapı, çamurluk gibi sökülen parçalar boyanabilir.
  • orpheus  (05.09.20 01:26:50 ~ 01:27:44) 
film cektir boyatmak yerine bence


  • gonzo opera  (05.09.20 09:44:43) 
marttan beri sıfır araçlar üzerine en az 30 koydu. şimdi sıfır araç bulunmuyor. 1-2 ay sonraya gün veriyor. fiyat garantisi olmadan. yani 1-2 ay sonra fiyatların daha da artacağı düşünülüyor. bu piyasada araba fiyatlarının düşmesi de pek mümkün görünmüyor. onun için galeriden çıkardıgında araban değer kaybeder sözünün bu dönem için pek geçerli olamdıgını düşünüyorum. hatta uygun bi yatırım olarak bile değerlendirilebilir sıfır araç almak.


  • asilsiz suclama  (05.09.20 12:45:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.