[]

Futbol kuluplerinin vergi odedigi bir yil var mi?

Hepsine vergi affi ve fahis rakamlarda yapilandirmalar acikliyorlar. Kim bilir belki de odenmiyordur dahi. Fakat ben en son ne zaman futbol kuluplerinin vergi odedigini hatirlamiyorum. Eger is boyleyse turk halkinin basina bir corap da ugruna adam bicaklanilan ve kendini xliyim diye tanitilan kulupler ormus olmuyor mu??




 
Bu ayrı bir konu. Araştırılabilir.
Geçen sene bir bankanın futbol kulüplerinin borçlarının yapılandırılacağı da açıklanmıştı. Çok büyük meblağlardan söz ediliyordu.
O zaman TV de bir sunucu, kulüpler öyle zor durumdayken ya da zarardayken, kulüp yöneticilerinin hangisinin özel şirketlerinin zarar ettiğini soruyordu?
Büyük rakamlarla futbolcu transferi olurken, futbolcuların da asgari ücretli çalışan gibi gösterilmesini de başka bir kaynaktan okumuştum. Duruma göre
Siyasi yakınlıklar bir çok borcu sıfırlayabilir.
Sahalarda centilmenlik konuşulur ve arzu edilir beklenirken, işin arka planı muhasebe kısmında neden hep şüpheli işlerin yaşanmaması lazım.
  • Erva  (04.09.20 21:00:24) 
Hangi şirket düzgün vergi ödüyor ki bu ülkede?
Siyasetin futbolla bu kadar ic ice girdigi, malum kisinin isteklerine gore her seyini yönetildiği bir kurumdan baska sey beklemek yanlis olur. Bunu büyükler olarak dusunme, anadolu kuluplerinin de gucu yuksek artik. Ligden düşmeyi falan kaldıranlar da onlarin baskisi.

Kisacasi ulkede nere düzgün ki bu olsun.
Vergi ödeniyor da deli gibi indirimle afla odeniyor. Bunlarin hepsi normal ülkelerde olmayacak seyler. Ama bu ülkenin futbolunda normal ülkelerde olmayan cok sey oldu, oluyor zaten.
  • logisticsmanager  (04.09.20 21:54:13) 
Abi besiktaş ın toplam borcu kaç para biliyor musun?

3,000,000,000 tl den den az eksik.3 milyar tl dile kolay.sonra yardım kampaynası falan açıyorlar.çarşı diye kendini yırtan sevgili kardeşlerimizde elde avuçta ne varsa canı gönülden takımlarına destek olmaya çalışıyorlar.bu borcu türkiye de üstlenebilecek bir delikanlıda malum olduğu üzere yok.

galatasaray ın ne kadardır dersen onlarında borcu bunun yarısı kadar.bir dönem daha büyük bataktaydılar bu rakam fena değil.

Fenerbahçe var tabi.onlar çok gozukmesin diye euroya geçtiler.620 milyon euro.ben demiyorum koç açıkladı bunu,onun yalancısıyım.5,5 milyar tl falan

Bize gore çok büyük,endüstriye göre normal rakamlar ama hal böyle olunca zararda olan işletmenin vergi falan ödeme gibi bir hali olmuyor,olsada ödemezler zaten,arada göstermelik hareketler olur.
  • duptıs  (04.09.20 21:56:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.