Abi besiktaş ın toplam borcu kaç para biliyor musun?
3,000,000,000 tl den den az eksik.3 milyar tl dile kolay.sonra yardım kampaynası falan açıyorlar.çarşı diye kendini yırtan sevgili kardeşlerimizde elde avuçta ne varsa canı gönülden takımlarına destek olmaya çalışıyorlar.bu borcu türkiye de üstlenebilecek bir delikanlıda malum olduğu üzere yok.
galatasaray ın ne kadardır dersen onlarında borcu bunun yarısı kadar.bir dönem daha büyük bataktaydılar bu rakam fena değil.
Fenerbahçe var tabi.onlar çok gozukmesin diye euroya geçtiler.620 milyon euro.ben demiyorum koç açıkladı bunu,onun yalancısıyım.5,5 milyar tl falan
Bize gore çok büyük,endüstriye göre normal rakamlar ama hal böyle olunca zararda olan işletmenin vergi falan ödeme gibi bir hali olmuyor,olsada ödemezler zaten,arada göstermelik hareketler olur.
0