[]

Full hindistan cevizli bir parfüm kullansam millet sen ne ayaksın der mi?

hindistan cevizi kokusunu çok seviyorum ama erkekler için biraz fazla şekerli olur dedi parfümcü.

kullansam sıkıntı olur mu ? full hetero bir erkeğim en nihayetinde ,kadınlar tercihim :)


 
kullan gitsin
başkaları ne düşünürse düşünsün
mesele iyi hissetmek
  • superb  (04.09.20 14:43:39) 
Ne istersen kullan bence iyi hissediyosan ama noolur fazla sıkma, kendine ve çok yakınına kadar kokman yeter, parfüm kokusuna katlanamayanlardanım, benim gibileri de düşünün.


  •   (04.09.20 14:48:05) 
hindistan cevizini yerken severim sabun, şampuan veya parfüm olarak kokusunu hiç çekemiyorum. çok leş geliyor.

kadın değilim. belki kadınlar seviyordur.
bir kadından hindistan cevizi kokusu alsam da hiç hoşuma gitmezdi.
dünyada birbirinden farklı o kadar orijinal koku varken neden bir meyveyi insan kendine koku seçsin?

yağını kullanıyorum. saçıma sürüp yarım saat sonra yıkıyorum. o esnadaki kokuyu bile sevmiyorum.
  • tabudeviren  (04.09.20 14:52:29 ~ 14:55:19) 
parfüm kullanıp başkaları ne düşünürse düşünsün demek çok garip değil mi ya, parfüm kokusunu bir süre burnunuz almıyor zaten. parfüm başkaları için sıkılıyor.

soruya gelecek olursak, yoğun olmayan hindistan cevizi kokusunu ben severim saçlarda filan ama parfüm kokusunu bilemedim, erkeğim.
  • aziz dostum jack  (04.09.20 14:58:56 ~ 15:00:23) 
yahu neden sıkıntı olsun? siz istiyorsanız başkalarının ne düşündüğünün ne önemi var? böyle hayat geçmez. canınız ne istiyorsa onu yapın.


  • i am 6 do you wanna be 9  (04.09.20 15:10:12) 
kendini mutlu hissettiriyorsa sık tabii ki. rahatsız olan burnunu tıkasın. ota boka milleti düşünmekten kendimiz için hiçbir şey yapamaz olduk yeter ya.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (04.09.20 15:36:49) 
Beni rahatsız ediyor aşırıya kaçan ve sahte bir koku. Normal gelmiyor. Ama zevkinize ne uygunsa onu kullanırsınız, kim karışır?!

Soğuk sıkım gerçek hindistan cevizi yağı öneririm. Duştan çıkıp kurulanmadan önce güzelce tüm vücudunuza sürün. Çok iyi nemlendirir hem de doğal bir kokusu var. Çok bir kalıcılığı yok, ama yanınıza yaklaşan alır kokuyu. Ayrıca saç bakım ürünlerinde de kullanılan bir şey, belki parfüm almak yerine saç bakım ürünlerinizi hindistan cevizli alabilirsiniz, onlar da yoğun kokuyor, parfüm kadar olmasa da.
  • buf-e kür  (04.09.20 16:00:58 ~ 16:03:56) 
Neden sıkıntı olsun? Sadece hindistan cevizi tek başına çok ağır kokabiliyor, alacağınız parfümü almadan önce iyice koklayın; sıkıp 1-2 saat dolaşın. Bende bir tane var, kokusuna ben bile dayanamadığım için sıkamıyorum.

Ayrıca keşke şekerli parfüm diye hindistan cevizi kokusu kullansa kadınlar.
  • wish i could find a way to disappear  (04.09.20 20:45:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.