Giriş
(5)

diş beyazlatıcı

little miss sunshinee
yaklasık 2 sene once dişlerimi beyazlattırdım dişçide ve bu zamanlarda gelip o jellerden almamı aksam yatarken sürersem daha etkili olucagını soylemıstı sımdı zamanı geldi fakat üşeniyorum gitmeye şimdi ebayden alıym dedim satılan whitelight vs tarzı jelli setler var fakat bir sürü cesidi var bunlar
yaklasık 2 sene once dişlerimi beyazlattırdım dişçide ve bu zamanlarda gelip o jellerden almamı aksam yatarken sürersem daha etkili olucagını soylemıstı sımdı zamanı geldi fakat üşeniyorum gitmeye şimdi ebayden alıym dedim satılan whitelight vs tarzı jelli setler var fakat bir sürü cesidi var bunların adı farklı ama aslında aynı bide 2 farklı model gordum birisinde 2 farklı yeşil tüp, digeri ise sırınga tarzında jel ordan konuluyor plakaya..
gelelim asıl soruya, bunlardan kullanan memnun kalan, farkını bilen tavsiye edebilircek olan var mıdır acaba?
0
little miss sunshinee
(10.05.10)
benim kullandığımı söleyeyim:opelescence PF %20 carbamide peroxide yazıo üzerinde. şırınga içinde bu jel.hala da ara kullanırım .mennunum.tabi bu benim dişçimin verdiği jeldi.ebayden filan almamıştım ben :)
0
kiral
(10.05.10)
bende usendım ebayde varken aliim dedim :)
whitelight die gecio benım kı sırıngasız olan tüpte..ama mantıgı aynı tabi hepsinini :)
0
🌸little miss sunshinee
(10.05.10)
merak ettim bir şırınganın fiyatı nedir?
0
kiral
(10.05.10)
degişken fiyatlar var elbet ama ortalama $10 civarı yanında ışığıyla beraber
0
🌸little miss sunshinee
(10.05.10)
çok fazla uygun fiyat değil mi sence de.2 yıl önce dişçim 3 şırınga vermişti bana kullanmam için ve ödemem 600 lira idi.
0
kiral
(11.05.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.