[]

Xioami Robot Süpürge

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Akıllı Robot Süpürge
3095 liraya düşmüş n11 de. Almak istiyorum memnun olan çok arkadaşım var.
Fakat aklımda bir kaç soru var, fikri olan paylaşırsa çok sevinirim.
1. Acaba fiyatı daha çok düşer mi? 11.11 ya da black fiday indirimini beklesem mi?
2. Evimde halı yok, sadece salonda bir kilim var ama oyuklu, acaba onu süpürmede sıkıntı yaşar mı? Bu kadar para verip aldığım bişeyde sıkıntı yaşamak istemiyorum. Oluklu gibi kilimi olup robot vacuum tecrübe etmiş var mıdır?

Teşekkürler şimdiden.

 
kilim fotosunu at sana söyleyeyim. büyük ihtimal sorun olmayacaktır ama görmekte fayda var. bende var kullanıyorum evde. baya bildiğin yeni model halıların üstüne çıkıp süpürüyor. kilimin de hakkından gelir bence.


  • erty_ksk  (04.09.20 11:09:48) 
1. Fiyatı 11.11'de düşer ama nereden düşer? Döviz her gün rekor kırıyor. Kasım ayına kadar ne olur kim bilir. Bir arkadaşım bu ay içinde doların 8'i geçeceğini iddia ediyor.

2. Kilim çok hafif ise peşinden sürükleme ihtimali var. Bence de foto paylaş bakalım.
  • himmet dayi  (04.09.20 11:39:31) 
@erty_ksk kilim bu;
(git: urun.n11.com)

hani üzerine çıkar çıkmasına da, benim köpeğim de var üzerindeki tüyleri süpürür mü endişem.

@himmet dayı Dolar konusunda haklısın ben sanırım alıcam bunu :) olmadı satar kar bile edebilirim :)
  • kismisolungac  (04.09.20 12:10:50) 
O püsküllere kesin takılır. Ayrıca mop olmayan modellere bakabilirsiniz. O mop olayı aşırı işlevsel değil diye biliyorum. Bizde mopsuz var aşırı memnunuz.


  • Take it away honey  (04.09.20 12:41:47) 
Aynı modeli 10 gün önce aldık, aşırı memnunuz. Bu kilime benzer bir kilim var bizde, saçağını altına katladık ne olur ne olmaz diye ama süpürüyor gayet.

Mopundan da memnunum ben, bu model Y şeklinde mop uyguladığı için diğer modellerden daha başarılı. Fakat içerisinden sadece toz haznesi ve ikisi bir arada toz + su haznesi çıkıyor, o yüzden sadece mop yaptıramıyorsunuz. Biz ayrıca sadece su haznesinden alarak durumu çözdük.
  • gmzo  (04.09.20 14:16:22) 
yani püsküllü bişeyde hiç denemdim. belki içe kıvırırsın süpüreceği zaman.
bilemedim bak şimdi.

  • erty_ksk  (04.09.20 14:17:47) 
5 aydır aynı modeli kullanan biri olarak net bilgi vermeye geldim.

aldığın ürün f/p olarak en iyi ürünlerden birisi. öncelikle onu belirteyim.

resimden anladığım kadarıyla yorumlayayım; halının püsküllerinden kesinlikle kurtulman gerek.Bu haliyle kesinlikle o püsküller makineye dolanır ve ileride kesinlikle bozar.
püskülden kurtulursan bu kilimi eğer aşırı hafif bir şey değilse rahat süpürür.

aşırı ince hafif bir kilimse köşelerinden altına cırt cırt yapıştırıp zemine biraz daha tutturman işe yarar.

bir örnek vereyim, bizdeki (git:www.google.com ) resimdeki kedi paspasını süpüremiyor. hafif olduğu için oradan oraya sürüklüyor.
  • bugisme  (04.09.20 18:00:45) 
fiyati normal, zaten 3000 liraydi son haftalarda hep, ben amazon'dan aldim saticisi amazon olacak sekilde, oraya da bi bak istersen. en azindan bi sorun yasarsan esnafla muhattap olmazsin.


  • hjarteblod  (04.09.20 21:14:34) 
Merhabalar, aldım ürünü. Linkini attığım kilimde hiç bir sorun yaşamadım fakat holdeki hafif kilimlerin üzerinden geçemiyor kaldırıyor kıvırıyor, bir şekilde kurtulmayı başarıyor ama kilimin hafif olması dezavantajmış püskülden ziyade. O kilimlerin sorun yaratacağını hiç düşünmemiştim.
Püskülleri şimdilik kesmedim ama kesmeyi düşünüyorm. Robot hiç takılmadı bu arada.
Çekiş performansını çok beğendim, fakat turboda baya ses yapıyor haliyle bu da normal sanırım :)
  • kismisolungac  (10.09.20 13:00:53) 
bir senedir hergün çalışıyor evde köpek var aşırı memnunuz, almadığın hergün ziyan öyle diyim


  • mirty  (10.09.20 13:09:36 ~ 13:09:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.