[]

sadece yemek yerken film izleyebilmek

Merhaba, sorun başlıkta. Eskiden böyle bir sorun yoktu. İŞsiz olduğum zamanlarda, izinliyken tüm gün film izleyebilirdim. Yirmilerimin başından otuzların başına kadar. Şimdi yaş otuz yedi. Sadece yemek yerken açıp film izleyebiliyorum. Bu saçmalık yüzünden de bir filmi dört beş öğünde bitiriyorum yani iki gün sürüyor. Böyle bir abukluk. Fikri önerisi olan arkadaşlar var mıdır? Teşekürler.




 
benzer


  • sarcophagus  (04.09.20 08:56:33) 
film izlerken sakız çiğnemeyi denesene. bir süre sonra kurtarabilir seni bu takıntından.


  • trocero  (04.09.20 09:32:12) 
oluyor ya.
yaygın bir şey bu.

muhtemelen kitap okumayı da sevmiyorsunuz. uzun yazılardan da hoşnut değilsiniz.

ben bunun dikkat dağınıklığı ile ilgili olduğunu düşünüyorum. bir filmi izlemek için bile konsantrasyon sorunu olabilir bu.

son yıllarda scrolling'e ve hızlı tüketime o kadar alıştık ki, artık üzerinde 5 saniye ileri atla butonu olmayan bir online video player bile bulunmuyor. çünkü insanlar onu tercih etmiyor.
  • biseysorcaktim  (04.09.20 09:59:55) 
hızlı tüketim demeye geldim ben de. utanmasam diziyi türkçe dublajla izleyip bir yandan telefonda başka bir şeyin girdisini yapacağım beyine.


  • fezagezgini_4  (04.09.20 12:30:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.