[]

cocuklar icin simit mi yelek mi?

Havuz ve deniz kombolu..




 
deniz için en güvenlisi yelek, ama sudan çıkınca çıkarın hemen.

Havuzda en güzeli kolluk.
  • John Bloor  (03.09.20 15:43:06) 
yaş kaç?

1-2 yaş için, bacakları geçirip içine oturulan simit.
sonrası için kolluk.

güvenli olacak, aman da çocuğum boğulacak diye aşırı korumalı şeylerle yüzdürüp denizden havuzdan soğutmayın. bırakın yüzsün.

yelek denen saçmalık yüzme öğrenmek için değil, suda hayatta kalmak için. onunla yüzme falan öğrenilmez. ama güvenli midir, en güvenlisi.
  • kibritsuyu  (03.09.20 16:04:35 ~ 16:51:37) 
4.5 yasinda


  • SevdaliBulut  (03.09.20 16:13:01) 
En güzeli kolluk.


  • fotrsapka  (03.09.20 16:41:25) 
Biz hiç birini kullanmadık.

2 yaşında.

Kendi çapında yüzüyor.
  • makarnacanavari  (03.09.20 18:19:26) 
makarna veya sosis denen sünger çubuklardan alın. böylece yüzmeyi de daha çabuk öğrenir.
7 yaşında çocuk sahibi olarak kendi tecrübemle söylüyorum.
5 yaşında gittiği yüzme kursundaki hocası kesinlikle yelek, kolluk vs giydirmeyin, öğrenme sürecini çok geciktirirsiniz, tahta veya makarna alın demişti.
  • d e j i n  (03.09.20 23:50:19) 
4.5 yaşında yavaş yavaş yüzme öğretmeye başlayabilirsiniz. Onun dışında ben de makarna tavsiye ediyorum.


  • nundu  (04.09.20 00:05:51) 
Ebeveyn değilim ama eski yüzücüyüm. Bizim kulüpte yüzmeyi hiç bilmeyen çocuklara yüzmeyi havuz makarnasıyla öğretiyorlardı.


  • love my way  (04.09.20 13:59:46) 
deniz için kesinlikle içine ayak geçirilen simitlerden. Decathlonda mevcut denedik gayet güzel. havuz içinse kesinlikle kolluk hatta küçükler için özel kolluklar var minibaby falan markaları vardı. Biraz pahalı ama bayağı güzeller. Çocuklar deniz suyu yutunca mideleri çok bulanabiliyor.


  • kraldan cok kralci  (04.09.20 14:06:47) 
şimdi kavram karmaşalarını düzeltip bir özetleyeyim.

ben hem ebeveynim, hem de eski yüzücüyüm. havuzda yüzme öğretmek için makarna kullanmak doğru. çünkü havuza gelen çocuğun amacı yüzme öğrenmek, kurs almak. makarna ile veya kickboard (tahta) ile bilmeyene yüzme kursu verilir. bunlar çocuğun denizde bir yandan eğlenmesi, bir yandan da yüzme öğrenmesi için çok uygun değil. zira hiç yüzme bilmeyen çocuklarda makarnayı da beline düğümleyip simit yapmak suretiyle kullanıyorlar.

benim sorudan anladığım, 4.5 yaşında hiç yüzme bilmeyen bir çocuğa yüzme öğrenmesi için kurs vermek değil, tatilde denizde havuzda güvenli şekilde yüzmesini sağlamak şeklinde. o yüzden makarna, şimdilik çocuğun ve sizin ihtiyacını karşılayacak bir malzeme değil. yani beline düğümleyecekseniz zaten doğrudan simit alın derim. makarnayı koltuk altından geçirmek, uçlarından elle tutmak gibi şeyleri zaten hem henüz tam anlamıyla yapamaz, hem de bu şekilde tatilde yüzmekten keyif alamaz. ancak yüzme dersi olur o çocuğunki.

ayak geçirilen simitler de yukarıda dediğim gibi 2 yaşına kadar. 4.5 yaşında kocaman olmuş çocuk için o da uygun değil.

ellerinden tutarak kolluksuz alıştırabilirsiniz. ama bence daha yaşı küçük, zorlamayın, elinizden kaçırırsınız, su yutar, korkar, sudan soğumasın.

amacınız tatilde keyifle yüzmek ise, bu yaş için en uygunu kolluk diye düşünüyorum. havuza yüzme dersi almaya verirseniz o zaman makarna ve kickboard.
  • kibritsuyu  (04.09.20 15:27:35 ~ 15:27:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.