[]

pilotluk ve antideprasan

5-6 yil once bir kez ozel bir psikiyatriste gitmistim. az doz bir antidepresan yazmisti 7 ay kadar kullanip birakimistim. cok cok azdi hatta dozu da

simdi pilotluk icin basvuru yapmayi dusunuyorum. bu antidepresan sorun olur mu? basvuru sartlarinda vs
internette aradim ama tam bilgi bulamadim, emin olamadim sorayim istedim. tesekkurler

 
özelse görebilirler mi ki? kırmızı reçete falan değilse sanmam bile.

benimkiler e-nabızda çıkmıyor. rapor vs. gerektirmeyenler.
  • passion rules the game  (03.09.20 13:48:54) 
Rapor gerektirmeyenler e nabızda çıkmıyor +1

Fakat eğer başvuru yapacağınız yer THY ise iki kez düşünmenizi öneririm. Aylardır eğitimi yarım kalmış arkadaşlarım var. 2. Seneleri dolacak daha akademi bitmedi.
Sadece son mülakatı bekleyen 2 arkadaşım var, onların da mülakatını “ileri bir tarihe” aldıklarını söylemişler. Hali hazırda f/o olanlarla konuşuyorum, bu mülakatlarda olumsuz dönebilirler diye yorum yapıyorlar mesela. Yani covid 19’un havacılık sektörünü nasıl vurduğu düşünülürse, çok idealist olmamak gerekiyor diye düşünüyorum.
  • irene  (03.09.20 14:02:57) 
bir tanıdığım thy'deki akademiye kabul edildi ancak bu sebeple ilişiği kesildi.arkadaş devlet hastanesi psikiyatra görünmüş bir kaç kere. şöyle de absürt bir süreç yaşanmış. güya biri arayıp ihbar etmiş.
ben buna kesinlikle inanmadım. e-nabızdan bu veriyi çektiklerini ancak kvkk'ya aykırı olduğu için böyle bir tutuma girdiklerini düşündüm. başvuru sürecinde ancak olmuyor bu olay, her şey tamamlandıktan, arkadaş mevcut işinden ayrılıp bu eğitime başladıktan sonra yaşanmış.

  • nzessia  (03.09.20 14:13:35) 
Bildiğim kadarıyla e-nabız haricinde psikiyatrların ayrı bir ekranı var ve psikiyatriye giden hastalar devlete bildirilmek zorunda özellikle kritik yerlere memurluk alımlarında falan bu sebepten elemeler olabiliyor yinede araştırın yanlış olmasın.


  • acebi  (03.09.20 20:26:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.