[]

hediye işi

selam,

kadın arkadaşlara bir soru. doğum gününüzde size erkek arkadaşınız tema vakfından adınıza 10 tane fidan dikildiğine dair belge verse ne hissedersiniz? hoşunuza gider mi böyle anlamlı bir hediye? örnek sertifika şu: www.tema.org.tr

ayrıca eğer covid izin verirse akşamına güzel bir yemek organizasyonu da olacak tabi, hediye dışında.

ya ne bileyim çok klasik hediye işine gitmeyim dedim. hatun kişisiyle yeniyiz. farklı birşey yapayım istedim, doğaya, hayvanlara karşı hassas.
kolye, parfüm vs hep alınır.

yorumlarınız önemli, şimdiden tşk.

 
klasik hediye işine gir. karşındaki özel günlere önem veriyorsa senden bir şey bekleyecektir. onu tanıdığını, neyi sevip sevmediğini anlamış olduğunu gösterecek bir hediye almak yerine onun adına fidan dikersen çok abes olur bence.


  • neira  (03.09.20 11:44:28) 
bu hediyenin farklı bir yanı kalmadı son 2-3 senedir o kadar çok denk geliyorum ki ofiste herkesin masasında tema sertifikası kaynıyor.


  • awlmi  (03.09.20 11:47:02 ~ 11:49:11) 
kisiye gore degisir. eger doga, saglik, hayvan vs.. seven biriyse olur. ama aksama kadar elde tel instada surten biriyse wtf olur.


  • buenosdias  (03.09.20 11:48:45) 
Ya bunlar iyi hoş hediyeler de ilk hediye için çok üzerine dusunulmemiş bir hediye gibi olur bence. Değişik, farklı olmaz aksine çoğu kişinin üstüne düşünmek istemediği ama da hoş bir hediye de vermek istediği durumlarda başvurduğu yöntem bu oluyor.

Ha aşırı aktivisttir, derneğe uyedir vs onu bilemem de bu sefer de daha önceden kesin böyle bir hediye almış olma ihtimali ortaya çıkar.
  • fraise  (03.09.20 11:49:24) 
açık konuşayım, hoşuma gitmez. ayrıca bunun çok bir anlamı, büyük bir değeri de kalmadı artık. kahvehaneci muharrem abi bile hayranı olduğu tuba büyüküstün adına fidan dikip facebook'ta belge falan yayınlıyor. bunun yerine hediye olarak değil de hoş bir aktivite olarak fidan alıp onu bir yere birlikte dikmek daha hoş olur bana göre.

ek olarak, üzerine hiç düşünülmemiş geçiştirme hediyesi +1.
  • whyamy  (03.09.20 11:51:40 ~ 11:53:49) 
Benim çok hoşuma gider ama yanına ekstra minik, daha özel bir şey de isterim çünkü bu çok genel bir hediye. Ekstra hediyeden kastım da pahalı bir kolye v.s. değil, sevdiğim bir yazarın kitabı olur, üstünde sevdiğim bir karakterin çizimi olan bir bez çanta olur, sevdiğim tür bir çikolata olur, böyle minik şeyler. Yani yeni de olsanız onu az çok tanıdığını ve üzerine düşündüğünü ifade eden bir şey. Ama asıl hediye olarak fidan çok hoş bence. <3


  • love my way  (03.09.20 11:53:38) 
Hediye al, hediyenin içine de Tema şeysini koy.


  • pass  (03.09.20 12:01:04) 
Ben böyle şeyleri sevmiyorum çok havada kalıyor. Hediyeme dokunmayı severim.


  • jazzabel  (03.09.20 12:17:22) 
az biraz daha bunun farklısı ve hediye de içereni olarak wwf'ten nesli tükenmekte olan hayvan evlat edinebilirsiniz. hem isme özel sertifika, hem yanına çanta, tohum topu gibi şeyler gönderiyorlar bağış miktarına göre.

yani wwf ile ilgili çok bir bilgim yok, oraya destek vermek isteyip istemeyeceğinizi bilemedim. bir sponsored post'ta görmüştüm instagram'da, sevimli gelmişti. bu tür şeylere ilgili olanlar için iyi bir seçenek olabilir.

destek.wwf.org.tr

ya da doğrudan wwf market varmış bunu ararken buldum orayı da şimdi, çanta falan gibi bişiler de alabilirsiniz oradan.
  • nimberjack  (03.09.20 12:19:23) 
ben kedileri ve kedigilleri çok seviyorum, hep anlatıyordum keşke kaplan besleyebilsem, kaplan sevebilsem diye. erkek arkadaşım bana wwf'den kaplan evlat edindi. Belli bir miktar bağış yaptığınızda sertifika + peluş geliyor. ben çok mutlu olmuştum. hayvanlara hassas ise böyle bir hediye daha güzel olabilir, hem de peluş somut bir hediye işi de görüyor.


  • ofelia  (03.09.20 12:20:52) 
WWF önerileri gerçekten çok iyiymiş, bakacağım. kendisi de zaten kedi besliyor.

ayrıca alternatif olarak kolye, küpe vs alıp yanına da fidan bağışı düşündüm.

herkese çok teşekkürler arkadaşlar, bu siteyi seviyorum :)
  • eloharp  (03.09.20 12:24:54) 
Senelerden bu yana (temaya değil) tüm kız arkadaşlarıma bu minvalde hediyeler veriyorum, hepsi benim gibi insanlar oldukları için çok mutlu olmuşlardı sonuncu hariç :)

Sonuncusu benden daha iyi bir hediye beklediğini öne sürdürdüğü bir tartışma sonucu ayrılmıştı benden, bende ulan ne güzel hediyeymişsin kadının iç yüzünü gördük diye başımın gözümün sadakası olsun diye gittim aynı kuruma bidaha bağış yaptım
  • paramolacak  (03.09.20 15:32:00) 
Kesinlikle bozulurum özel bi hediye seç , askerlik arkadaşın değil o


  • photo85  (03.09.20 16:37:59) 
Ben bozulurdum. 10 sene cikarsiniz, rutine biner bazi seyler böyle bir seyi kabul ederim ama ilk hediyesi. Bence biraz daha özen!


  • chitosan  (03.09.20 16:46:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.