[]

Download hızı beni öldürecek

Millet merhaba.

Bu internet hızı yüzünden kafayı yemek üzereyim. 1 mb sınırsız adsl bağlantım var ama her hafta düzenli olarak 3-4 gün download hızım 45 kb/s'yi geçmiyor.

Müşteri hizmetlerini aradığımda her şeyin normal olduğunu, bir sorun olmadığını söylüyorlar. Geçen elemanın teki her şeye reset atacağını söyledi, bir kaç saatliğine düzelme oldu ama sorun yine devam etti. Modemi baştan kurulumu yapmamı söylediler, yaptım ama yine değişen bir şey yok. Modemi yeni aldım -datron marka- tüm kabloları da değiştirdim ama sorun yine aynı.

Az önce bir milyonuncu arıza kaydımı açtırdım ama sorunun hallolacağını hiç sanmıyorum. Bir akıl fikir verin bana çünkü bu müşteri hizmetlerinin bir işi becereceği yok.

Teşekkür ederim.

 
torrentse port açtın mı_? bir de utorrent'in son versiyonunda sıkıntı var. download full kapasiteye ulaşmıyor. eski versiyonu kurun deneyin.


  • ayiadam  (10.05.10 18:54:39) 
arayuzde baglantiniz ne olarak gorunuyor? 192.168.1.1 veya 2.1 den girerek bir bakin.


  • entrapmen  (10.05.10 18:58:06) 
ttnet'in kendi hiz olcme seyinde bile oyle cikiyorsa sorun sizden degil telekomdan kaynaklidir. inatla ugrasin, port degisimi istediginizi belirtin. bir sekilde cozmek zorundalar. her turden bozuk atmayi yapabilirsiniz.


  • entrapmen  (10.05.10 19:07:42) 
Bu port değiştirme işi özetlersek nasıl yapılıyor? Yani herhangi bir makama dilekçe falan yazmak gerekiyor mu yoksa müşteri hizmetlerini arayıp değiştirmek istediğimi belirtmem yetiyor mu?


  • gyroscope  (10.05.10 19:12:42) 
google'a port açma yaz. her modem için anlatılmış bir sürü resimli yol var.


  • ayiadam  (10.05.10 19:38:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.