[]

grip olunca ne yapiyoruz?

selam. grip oluyorum/oldum. burnum tikandi, hafif oksuruyorum. normal mevsimsel grip gibi ama covid de olabilir tabi. disarida da yapmam gereken isler vardi, simdi surec nasil ilerleyecek? atesim falan yok ama kendimi izole mi etmem lazim (yasal olarak)? hastaneye gidip test yaptirabiliyor muyuz veya yaptirmak icin ne dememiz lazim? tesekkurler.




 
Semptomlar covid'e benzediği için test yaparlar muhtemelen. Hastaneye gidip test yaptır bence. 14 günlük bir izolasyon süresi olacak. Dışarıda yapacağın işler çok acil miydi? Mümkün mertebe ertelemeye ya da uzaktan halletmeye çalış.


  • himmet dayi  (03.09.20 10:55:20) 
Aile hekimi grip belirtisi gosteren herkesi teste yonlendiriyoruz demisti, kendisinizi izole edin, mumkunse test yaptirin (test sonucuna guvenmeyin), islerinizi mümkünse uzaktan halletmeye çalışın ya da birilerine devredin cunku toolumsal sorumluluk bunu gerektiriyor, gecmis olsun.


  •   (03.09.20 12:30:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.