[]

TTNET taahhütü ve Süper Online

Vakti zamanında Süper Online taahhütlü aboneliğimiz olsa bile gelin sizi TTNet’ten kurtaralım deyu arar idi. Ev telefonumuz aylardır bozuk, bir de üstüne sınırsız ama bayağı yavaş bir internet kullanıyoruz. Geçen Kasım’da ben askerdeyken babamı telefonda yemişler, 2021 Kasım’a kadar uzatmışlar taahhütü. Ev telefonu ile internet birbirine bağlı. Sadece telefonu kapatmaya kalksak 800 lira cayma bedeli ödeyip internet kalsın dediğimizde bir de yalın internet davasına 12 lira mı 21 lira mı ne ödeyecekmişiz. Biz zaten ev telefonuna boşu boşuna giden 25 liradan kurtulmak için kapatmak istiyoruz, astarı yüzünden pahalıya patlıyor.

İnternet sınırsız ama upload hızımız 0,4. Ayda 73 lira ödüyoruz ona da.

Şimci sorulara geçeyim:

1. Süper Online veya diğer abiler bizi daha uygun paketlerle bu taahhütlü aboneliğimizden kurtarabilir mi? O işler devam ediyor mu? Binada alt yapıları mevcut bu arada.

2. Sadece Youtube ve Nekşflikş’in izlendiği bir evde küçük kardeşin upload çok düşük yav hep lag oluyor diye ağlamasına aldırmaksızın bu ücretlerle 2021 Kasım’a kadar devam etmek mantıklı mı?

 
taahhüt bozma cezasını ödeyip ödemediği superonline'ın mevcut kampanyalarının detayında yazar, hepsine bakmak lazım :)

daha önemli soru şu; altyapı var derken superonline fiber mi var yoksa yine TT'ye ait olan bakır hat üstünden xdsl almak üzere superonline'a mı geçmeyi düşünüyorsunuz?

superonline'ın kendi fiberi varsa tabii ki ona geçin ama TT'ye ait bakır hat üstünden dsl alacaksanız bence TT ile devam edin. altyapı sahibi kimse onunla devam etmek olası sorunlarda işinizi kolaylaştırır.
  • orient blue  (03.09.20 10:31:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.