[]

Covid19 - 2022 Dünya Kupasını Nasıl etkiler?

malum 2020 senesinde düzenlenmesi gereken spor organizasyonları 2021'e ertelendi.

futbol ve basketbol liglerine hem ulusal hem uluslararası ara verildi. liglere ara verilmesi, bir sonraki sezonun sarkmasına neden oldu. normal şartlar altında özellikle futbolda ligler başlamış 3-5 maç oynanmış, şampiyon ligi grupları belli olmuştu bile.

yoğun fikstür, sürekli maçlar derken sezon bittiğinde, bir ay sonra avrupa futbol şampiyonası, copa america olacak.

2022 dünya kupası hali hazırda kasım - aralık arasında oynanacak. haliyle sıkışık bir maç fikstürüne neden olacak. ligler ne kadar erken başlar, ne olur bilmiyorum. avrupa futbol şampiyonası, copa america bitiyor birkaç hafta sonra ligler başlıyor. futbolcu, ne noktaya gelir bilmiyorum.

Hali Hazırda covid19'un ilerideki senelerde ne noktaya geleceğini de bilmiyoruz.

Bu durumdan 2022 Dünya Kupasını Nasıl etkiler?

 
Bence etkilemez. 2022'ye kadar aşının bulunabileceğini düşünüyorum.


  • himmet dayi  (03.09.20 10:26:54) 
basta yapilan iyimser tahminlerin hep bosa ciktigini dusununce bence iptal olur. who, bilim kurulu uyeleri vs.. yazin bu is biter diyordu.


  • buenosdias  (03.09.20 11:00:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.