[]

Halı saha ve covid riski

Halı sahalar yaklaşık 1 ay önce açıldı ve ben bir futbol aşığı olarak gidemiyorum virüsten dolayı. Ama sahalar dolup taşıyor ne hikmetse. Gerçi düğünler, sahiller, kafeler, barlar da açık ve çoğu kişi sosyal mesafe ve maske kuralına uymuyor. Bütün bunların yanında futbol oynamak daha riskli diye düşünüyorum. Sonuçta yakın temas halinde oynanan bir oyun. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ve maçlara gidiyor musunuz/gider misiniz?




 
aynı hanedekilerle maç yapıyorsanız sıkıntı yok.

diğer türlüsünü pek düşünemedim. herhalde tehlikeli. herhalde sıkıntılı. tanımadığınız adamları alıp toplayıp maça getiriyorlar. bir tanesinden bulaşsa anında onların takımda sonra da size bulaşması an meselesi.

tenis oynayın o baya güvenli topu saymazsanız.
  • ozdek  (02.09.20 21:29:00) 
Normal bir zamanda halı sahanın yanından geçince mikrop kaparsın. Yüzlerce insanın tükürüğü, sümüğü o zeminin üstünde.

Gerçi halı saha deyince aklıma gelen ilk şey soyunma odası kokusu. O odadan kültür örneği alınsa neler çıkar merak ediyorum.

İlla cevap gerekiyorsa: Ben gitmem.
  • pass  (02.09.20 22:43:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.