[]

Çalışma amacıyla şu 2 laptop arasında kararsız kaldım, fikirleriniz?

Merhabalar

Akıllılık edip 1 sene önce almadığım laptoplar 2 katına çıktı :( İşim yazılım olduğu için (full .NET yazıyorum, yoksa ilk aklımda mac pro vardı), yadigar laptopum ölmek üzere. Mecburum artık.

(bkz: artık bilgisayar almanın mümkün olmaması)

Biriktirdiğim paraların hepsini iyi bir laptopa gömmek istiyorum, çünkü artık işimi yapamaz hale geldim nerdeyse. F/P olarak şu 2 laptop güzel gözüktü gözüme bu arada. Sizin başka tavsiyeleriniz varsa onlara da talibim tabi.

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

 
Fiyatlar uçmuş hakikaten, bu ne yahu.

Dell XPS kullandım daha önce, kötü bir alet değil ama Ubuntu yüklerken sorun yaşamıştım. Yani Ubuntu var ama Chrome üzerinde hardware acceleration problemliydi. Belki çözmüşlerdir, belki sizin onla işiniz olmaz, ama benim için çöp olmuştu alet.

16-17k gömmeye niyetliyseniz mac alsanıza? .net falan geliştirmiyorsanız mac'teki rahatlık hiçbir yerde yok.
  • plutongezegendegilmi  (02.09.20 16:05:29) 
yaklaşık iki yıldır şu* ürünü kullanıyorum. ben de yazılım geliştiriciyim ve iyi bir cihaz. bu serinin güncel versiyonunu bir inceleyebilirsiniz.

kişisel bilgisayarım asus. iki buçuk senelik kullanımdan sonra ekranında çizgiler oluşmaya başladı. farklı model asus kullanan başka arkadaşlarımda da oldu bu olay. asus'larda bilinen kronik bir durum. o yüzden o markaya artık mesafeliyim. verdiğiniz linkteki cihaz 1 TB ssd'ye sahip. ben olsam 512'den fazla ssd'li almazdım. standart kullanım için ssd, depolama için harddisk kullanırdım. gerçi bunu deme sebebim fiyatı biraz daha düşük olsun diye. 512gb ve 1tb arasında ne kadar fiyat farkı var bilmiyorum, belki çok yoktur.

bu ikisi arasından alacak olsaydım dell'i seçerdim. asus'un tasarımı güzel ancak güven vermedi.

* www.hepsiburada.com
  • biseysorcaktim  (02.09.20 18:41:58 ~ 18:43:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.