[]

Hdd dock kullanmak hakkında

ssd'ye çok ihtiyaç duyuyorum. bilgisayarım macbookpro ssd yetmiyor haliyle.

şunun gibi bir ürün alıp 2 tane ssd taksam acaba performanslı olarak kullanabilir miyim?

urun.n11.com

bir de bu dockların kaliteli markası nedir? everest pek güven vermedi, gerçi bir kere takıp ondan sonra ellenmeyecek ama olsun.

ssd olarak fiyat performans ne önerirsiniz öyle hız delisi değilim ama hdd ve ssd arasındaki hız farkı bile uçurum.

 
hocam bir kere takıp tekrar ellemeyecekseniz harici disk kutusu alın veya doğrudan kutulu harici ssd'ler var.


  • shadowfollower  (02.09.20 10:49:41) 
Veri depolamanın en riskli yolu usb disklerdir. Eline diski alıp resimleri kurtarsak yeter diyen. Çok insan tanıyorum .

En mantıklı ve güvenli yolu raid 5 . (para varsa raid 6 destekli) nas cihazlarıdır.
Yavaştır ama güvenlidir.
  • ycaycayca  (02.09.20 13:46:31) 
harici disk olarak kullanmak hdd’ye göre fark eder ama tam performans almak istiyorsanız cihazın içindeki diski değiştirmeniz gerekiyor. cihazın hangi yıl olduğunu yazmamışsınız ama alacaksanız samsung ssd almanızı tavsiye ederim.


  • gelecegin yildizi  (02.09.20 13:48:36) 
ycaycayca bir sürü taşınabilir hddm var.

kullandığım şeyler kaybolması önemli olan şeyler değil mesela ses kütüphanem var logic pro nun ve ableton'un , diğer vstlerim var, eğer kaybedersem, sitesinden gider indiririm o açıdan bir problem yok. zaten yaptığım şarkıları bitirdikten sonra iki ayrı bulutta saklıyorum.

o yüzden raid 5 sistemi bana maliyet dışında bişey kazandırmaz ama sayende böyle bişey olduğunu öğrendim.
  • hem şişko hem deli  (02.09.20 17:19:43) 
Veri kabından korkunuz yoksa.
tr.dhgate.com

Bu tarz bir ürün alın.Ucuzdur. 2,5" hdd ve ssd'lerde sorunsuz çalışır. Disk değiştirmek çok kolay olur.
  • ycaycayca  (02.09.20 18:37:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.