[]

hekimoğlu

Bu dizideki gibi hastaneler var mı türkiyede? Tüm odalar rezidans gibi, bahçesi tabiat parkı gibi. Muayene, yatış, röntgen, mr falan ne kadardır bu hastanelerde? Devlet tüm özel hastaneleri aynı oranda mı fonluyor?

Doktorlar'daki hastane daha makuldü o mümkün ama bunu bilemedim.


 
diziyi izlemedim ama zaten dizi hali hazırda var olan bir hastanede çekiliyor.

www.dirilispostasi.com

"Kısa sürede seyircisinin beğenisini kazanan Hekimoğlu dizisi, İstanbul Tuzla’da bulunan Okan Üniversitesi Hastanesi’nde çekiliyor. İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi adı diziye uyarlanmıştır."

maslak acıbademi gördüm geçen senelerde baya iyiydi.
  • fezagezgini_4  (01.09.20 23:31:00 ~ 23:31:57) 
medcezir dizisinin çekildiği universal çamlıca hastanesine bakabilirsin internetten.


  • blue eyes white dragon  (02.09.20 00:37:33) 
anadolu sağlık merkezi(gebze).
50.000 m2 açık alan var.

  • teritori  (02.09.20 10:37:53) 
diziyi seyretmedim nasıl oluyor böyle bişi gerçekten doktorlar daha mı iyi


  • ShadowOfMoon  (02.09.20 11:38:52) 
memorial bahcelievler var mesela, baya 5 yildizli otel kivaminda. icinde birkac cesit restoran ve kahveci var.


  • buzzlightyear  (02.09.20 12:19:28) 
Yok ya gercekten bahcesiyle, odasiyla vs otel gibi hastaneler var. yemekleriyle, cafeteryalariyla da restoran gibiler. Var yani…


  • invictae  (02.09.20 16:54:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.