[]

Celal Şengör asker miydi?

ben TSK mensubuydum, yemin ettim falan diyor.

bir de 5 yaşında TSK'de maskottum ben vs. diyor. onu mu kastediyor? yoksa baya yüzbaşı falan mıydı?

youtu.be

 
ailesinde asker vardı, bir teketek bölümünde anlatıyordu gözlüklü diye kendisini almamışlar askeriyeye
www.haber7.com

  • eja  (01.09.20 18:18:16 ~ 18:19:12) 
dedesi ve babasından dolayı askerlerle(tümgeneral, orgeneral) küçüklükten beri bolca vakit geçirmiş. özellikle tahsin şahinkaya ile baya sıkı fıkı.

eja'nın dediği gibi havacı olmak istemiş ama almamışlar. resmi olarak yemin etme durumu yok muhtemelen ama o ortamda büyüyen birinin asker sevdalısı olması, kendini asker görmesi kadar doğal bir şey olamaz.

zaten bu darbe seviciliği muhabbeti de ordan geliyor.

maskot muhabbeti de şurada,

www.cumhuriyet.com.tr
  • aziz dostum jack  (01.09.20 18:58:13 ~ 18:58:51) 
Yok ya. Asker olmak istemis ama olamamis. Ama asker olan ailesinden oturu rutbeli askerler ile bayagi vakit gecirmis birisi.

Kendisini asker zanneder gibi konusmalari var ama evet :d
  • invictae  (02.09.20 16:58:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.