[]

iliskiyi bitirdikten sonra pisman olmak, geri donusler vs

merhaba
oncelikle okudugunuz icin tesekkur ederim. kisaca konuyu ozetleyip fikirlerinizi almak istiyorum. hak etmissin, oh iyi olmus diyecek olanlar olacaktir, eyvallah

8 aylik cok guzel giden bir iliskim vardi. bu surecte ben bir rahatsizlik gecirdim ve benim psikolojimi oldukca kotu etkiledi. biraz bunalima girdim, ve bulundugum ulkeden tasinmak dahi istedim (yabanci bir ulkede yasiyorum), bu surecte erkek arkadasim beni kismen anladi. ama kendisi ingiliz oldugu icin sanirim yasadigim bunalimin bendeki etkilerini pek de kavrayamadi cunku kulturel sorunlar da iceriyordu. bana destek oldu fakat ben oldukca kotu hisseetmeye basladim, ve kendime yabancilastim. erkek arkadasimdan da sogudum, onun benim icin yanlis bir tercih olacagini dusunmeye basladim. ve hep olumsuzluklara yogunlastim. son 3 ay surekli beraber olmamiza ragmen, disarda elini dahi tutmak gelmedi icimden. bu surecte cok uzdum onu, anlayamadik birbirimizi kisaca. o cok duygusallasti, tabi ben bu donemde gercekten onu artik sevmedigimi dusunmeye basladim. her zaman cok merhametli oldum ona karsi, bu 3-4 aylik donemde de hicbir destegimi eksik etmedim, fakat aramizda bir yakinlasmaya musade etmedim, daha dogrusu edemedim. ve iliskiyi bitirmeye karar verdim. o ise cok ugrasti, her gun kapima geldi diyebilirim. ama ben ona arkadasca yakinlik disinda bir sey gosteremedim.

2 ay once tamamen iletisimi kesmek istedigimi, bana iyi gelmedigini soyledim. boylece gorusmeyi durdurduk. arada bana duygusal mesajlar yazdi fakat ben hic orali olamadim. evet kafamda bitirmistim guya. ben de arada sirada halini hatrini sordum ama bir ilerleme olmadi. sonra ben tatile ciktim, kafami dinledim. hatta bu surecte kendi icime dondum, terapi aldim, devam da ediyorum.
ve 2 ayin sonunda duygularimla tekrar baristim, onu ozledigimi hala sevdigimi farkettim. terapi ise yaradi saniyorum. daha bilinclestim ve ona yaptiklarimdan dolayi pisman oldum. keske yakinlasabilseydim diye dusundum.

2 hafta once gorusmek istedim, o ise yaralarini yeni yeni sardigini ve beni gormenin ona iyi gelmeyecegini soyledi.gorusmedik. 1 hafta mesaj attim, aradi uzun uzun konustuk. beni hala ozledgini, hisleri oldugunu ama oraya artik donmek istemedigini soyledi. biriyle gorustugunu, ondan cok hoslandigini soyledi. beni gormemek icin instagram hesabini silmi, anilarimizi hatirlamak istemiyormus. ben de ona artik iyilestigimi, denemek istedigimi, uzgun oldugumu soyledim fakat sanirim hic tesir etmedi. su an iliskisiyle mutlu oldugunu, sakin oldugunu soyledi.

buraya kadar okuyanlara tesekkur ederim.

ben de saygisizlik yapmamak icin tabii ki onu aramayacagim, cunku hayatinda biri oldugunu soyledi. fakat cok da uzuluyorum. bu durumu nasil yorumluyorsunuz? benim kendimi daha iyi ifade etmem mi gerekiyor yoksa sizce yeni iliskisi ona benle ilgili her seyi unutturdu mu? bu arada iliski sureci boyunca daha once bu duygulari tatmadigini soyluyordu ve samimiydi.

cok merci!

 
Çocuk tamamen haklı,seninle aslında uğraşmaması gereken yerde uğraşmış.Daha fazla olmayacağını anladıktan sonra yoluna odaklanmış diyebilirim.


  • shredd  (01.09.20 17:38:01) 
Adam haklı. Daha önce tatmadığı duyguları bu yeni kişide tattığını söylemiş. Tek yönlü bilet bu. Dönecek bi köprü bırakmamış. Anlaşamaz ayrılar seni özleyip sana yazar hülyasıyla kederinde kavrulmak dışında yapacak bişeyin yok.


  • IncredibleMau  (01.09.20 17:46:25) 
ikiniz için de en iyisi olmuş. erkek için bir tık daha fazlası olmuş ve huzuru bulmuş.

sizin de bulmanız dileğiyle.
  • eeb  (01.09.20 17:50:26) 
reis yapacagini yapmis. hatta fazlasini bile yapmis. bence artik herkesin yelkeni baska yone dolmali.


  • turbo sadık  (01.09.20 17:56:49) 
Çocuk kendisini sizden kurtarmış. Mutlu olmaya başlamış. Hiç bulaşmamak en güzeli. Boşuna rahatsız etmeye gerek yok. Önünüzdeki maçlara bakın derim ben artık.


  • levpontryagin  (01.09.20 18:11:52) 
Ah ah. Senin sevgilin ben miyim acaba? Yakın zamanda bu yazdıklarına yakın şeyler yaşadım. Erkek tarafıyım.

Yaşadıkların için adama onu suçlar gibi davranmışsın. Merhamet ettim diyorsun ya kendini rahatlatmak için yazdığını düşünüyorum. Destek verdim demişsin ama adamı hep itmişsin. Yaptıkları gözünde bir hiçe dönmüş ve yine de destekten, merhametten bahsediyorsun.

Bu yazdıklarının özeti; kendinle olan savaşında seni seven bir masumu feda etmişsin gibi.
Yeni birini bulmamış olsaydı açık açık, dürüst bir şekilde yaşadıklarını ve yaşattıklarını ve yarattığın sonuçların farkına vardığını ve de nasıl telafi edeceğini konuşmanı tavsiye edebilirdim.

Senin durumunda ise; gemi limandan ayrılmış. Adam birini bulmuş ve mutlu. İleriye doğru gidiyorsun arkana bakmamaya çalışmalısın. Her şeyi unutmamıştır, affetmemiş de olabilir. Daha önce tatmadığını söylediği duyguları pek ala başkası ile de tadabileceğinin farkına varmış olabilir ve bunları önceden söylemiş olması sonra fikrinin değişmeyeceğini garantilemez.
  • Amory Lorch  (01.09.20 18:20:47) 
Sen söyleyeceğini söylemişsin, gerisi onun bileceği iş bana kalırsa. Arayıp sormamani ve bir süre beklemeni tavsiye ederim.


  • epistemic_regress  (01.09.20 18:20:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.