[]

Sigorta Acentesi mi Sigortam.net mi?

Trafik sigortası ve kasko poliçesi için;

Diyorlar ki olası bir kaza durumunda, tutanak vs. işlerinde ve işlerin prosedürsel hızlandırılmasında acentalar daha avantajlı olur. Doğru mudur??

Ya da sigortam.net'ten teklifleri alıp ordan yapıştıriym mi?

İlki diyorsanız samandıra ve çevresinde bu işleri iyi yapan güvenilir acenta ofisleri var mıdır önerebileceğiniz?

 
Hiç önemi yok bana göre, bir hasar durumunda muhatabınız şirketin 0850'lü numarası.

10 yıldan fazladır her sigortamı aynı acenteden kestiririm, ev/dükkan hasarlarında yardım istedim sadece. Otomobilde pek de yapacağı bir şey yok.
  • John Bloor  (01.09.20 17:02:45) 
Ben acente derim.ama iyi bir acente olması lazım.nerede olduğu çok öenmli değil.senelerdir aynı acente ile çalışırım şimdiye kadar hiç bir şeyle uğraşmadım.kaza durumlarında gelip aracı aldılar tamir edip geriye getirdiler.eksperle,firmayla hiç uğraşmadım.benim yerime bütün sigortalarımı takip ediyorlar.


  • duptıs  (01.09.20 17:04:46) 
en ucuz hangisinin olduğu ve sigorta şirketi önemli


  • bir soru sorcam  (01.09.20 17:24:25) 
Tabiki acente/broker. Sigortam net hasar durumunda işinizin peşine koşmaz. Poliçeyi keser işi biter. Hasar olunca acenteni/broker ını ararsın bilgi alır destek istersin hasar ödemelerinde işin hızlandırılmasını ya da pazarlık sürecinde destek istersin vs. aracı kurumla çalışmanın çok faydası var.


  • erty_ksk  (01.09.20 17:27:47) 
Sigortam.net'in poliçeyi kestikten sonra ilgilenmemek gibi bir durumu olmuyor. Ne kadar tanıdığa sordum fiyat aldım, en uygunu sigortam.net'te idi.

Hasar danışmanlık hattı var ve çok hızlı çalışıyorlar. Bizzat kendi tecrübem üstünden konuşuyorum.
  • armagan abanuz  (01.09.20 19:00:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.