[]

istanbulda nişan yapmalık ev

istanbulda minik çapta kız isteme ve nişan merasimini kompakt bir şekilde yapıp aradan çıkarmak istiyoruz. başta kız arkadaşımın ailesinin evinde yapacaktık ama malum virüs durumlarından dolayı kapalı ortamda yapmak istemedik.

dışarıda herhangi bir kır bahçesinde de hem kişi sayımız zaten az yasaklardan dolayı boşuna para bayılmak istemiyoruz.

dolayısıyla istanbul içerisinde bu kız isteme ve nişan işini aradan çıkarabileceğimiz büyük bahçeli bir villa arayışına giriştik fakat ne şekilde arayacağımı bilemediğimden airbnb ve sahibindende istediğim şekilde ev bulamadım. acaba var mı bildiğiniz bir ev bizim kız isteme nişan muhabbeti için?

 
anca şile'de falan var

www.sahibinden.com
  • ala09  (01.09.20 18:21:45) 
Airbnb'de falan epey bir ev var müstakil kiralık villa olarak ama biz korona partisi yapacağız onun için kiralıyoruz dersen fiyatları birden 3-4 katına çıkıyor etkinlik kirası olduğu için. O yüzden iki kişi kalacağız diyerek kiralamanı öneririm.


  • roket adam  (01.09.20 18:37:15) 
Airbnb aklıma gelmemişti, ben de heves ettim bakayım dedim, Ankara’daki evler çok kötü. Nişan diye tuttuğumuz evden fuhuş baskını ile çıkartılmaktan korktum. Biz yine ertelemeye devam. :(


  • Hallegadola  (01.09.20 19:26:39) 
@roket adam iki kişiyiz diyerek kiralasak bu sefer kalabalık geldiğimde ev sahibiyle sıkıntı yaşayabiliriz ki hiç istediğimiz bir şey değil. Ama dediğin gibi bir anda fiyatları yükseltiyorlar maalesef.


  • karsiyakaliyiz  (01.09.20 19:47:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.