[]

en ufak bir şeyde tavana vurup bütün gün gürültü yapan alt komşu sorunsalı

alt komşum var bi tane kadın ve 2 çocuğu var. bütün gün cayır cayır çocuklarına küfür kıyamet bağırıyor, az önce toplantıdaydım konuştuğum şeyi unuttum toplantının ortasında. bütün gün bağırıyor saçma sapan konuşuyor, bir keresinde öldürün birbirinizi kim hayatta kalırsa benim çocuğum o olacak demişti çok zoruma gitti çocuklar adına üzüldüm bunu duyunca. ayrıca bu arkadaşlar benim evime ne zaman misafir gelse salonun altından sopayla tavana vurmaktan imtina etmiyorlar. çok uyuz olmaya başladım, bu çocukların durumunu kontrol ettirmek için polisi mi aramalıyım yoksa başka bir merci var mı. yakında ses kaydı almaya başlayacağım.




 
ilk olarak onlar gürültü yaptığında alın bir spoa güm güm yere vurun. çünkü sizinle öyle iletişime geçmeye çalışıyorlar. bunu istisnasız her gürültüde yapın. iletişim önemli.

baktınız anlamıyor:
gece çamaşır makinası açmayı öneririm. saat 22 civarı başlatın programı.
anlamazlarsa rutine bağlarsınız.

dinsizin hakkından imansız gelir. bir de aşağıdan vurana ben de ayaklarımla tepinirim genelde. avantaj sizde evde misket yuvarlayın. güm güm yürüyün. müziği son ses açın.

anneleri geldiğinde de çocuklara söylediğiniz duydum eğer çocuklarla ilgilenmemeye devam ederseniz ve gürültü gelmeye devam ederse sizi sosyal hizmetlere şikayet edeceğim diyebilirsiniz.

riskler: kocası sizi vurabilir. mahkemelik olabilirsiniz. en kötü mahalle kavgasına karışırsınız.
  • ozdek  (01.09.20 15:16:45 ~ 15:18:34) 
hiç sıkıntı yok, çocuğa karşı şiddet şikayetinde bulun. öncesinde de 4 5 tane ses kaydı al. yap şikayetini cimer üzerinden.

kontrole gelsinler, zaten komşulara falan da soruyolar ver ses kayıtlarını çekil kenara izle.

ben psikopatın kralı ile kapıştım bu gürültü yapma muhabbetinden. adam ağır ruh hastasıydı, takıyodu 2 tabancayı beline kapıya geliyordu. gecenin 2 sinde elektrik süpürgesi mi çalıştırıyorsun diye. halbuki 2 ayda bir ev süpürüyodum o zaman, haftanın 7 günü çalışıyordum, sabah 7 de evden çıkıyordum akşam 9 da gelip uyuyordum, hidrofor sesini süpürge sanıp bi de kafaya takıp bana bulaşmıştı.

hatta o kadar manyaktı ki ramanzan günü, duştan beyaz donla çıkıp, apartmanın önünde duran arabasının bagajını açıp giyiniyordu.

bir gece yatarken apar topar polisler aldı beni karakola götürdü. adam bıçaklamışım diye.

adam manyak kesmiş kendini gitmiş şikayet etmiş polise, hastaneye gitmiş rapor almış bir de.

mahkemeye çıktık, mahkemede itiraf etti. ondan sonra da apar topar taşındı da. dinamikleri farklı olayın, biraz müdahele etmek zorunda kaldım bu iftira olayından sonra.
  • hem şişko hem deli  (01.09.20 15:38:21 ~ 15:41:25) 
ya tipler düzgün bir keresinde benim apartmandan su alt kata gidiyor hadisesi ile yakından gördüm evi, baya derli toplu insanlar ama kadın gündüzleri manyağa dönüşüyor evde. kocası da sessiz sakin düzgün bir tipe benziyor. ses kaydı alıp sosyal hizmetlere vereceğim sanırım.


  • nahtoderfahrung  (01.09.20 16:18:58) 
Böyle tartışmalarda çok kritik bir şey var. Sakın komşunun evine konuşmak için inip adımınızı dahi atmayın. Usandıracaksın kardeşim. Benim üst komşum da gecenin ikisinde eşya çekiyor falan.. sonraki gece ikide bağladığım jbl hoparlörümü tavana açtım dead metal parçalarımı takıldım. Bir de kulaklık kullanmayı tavsiye ediyorum. Eğer kafanı oraya takarsan daha fazla batıyor. Şikayet olayına gelince de polisler falan gelip ses ölçümü yapıp gidiyorlar. Belki bir iki kere uyarırlar yani ama fazlası değil.


  • bir peynir kutusu kibrit  (01.09.20 17:46:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.