[]

Aşkta çıkar var mıdır?

Arkadaşlar insanoğlu evrim gereği güçlü neslini devam ettirebilecek birine mi aşık olur yoksa güçle bir alakası yok mu? Bakıyoruz kızların çoğu güçlü erkek peşinde ama bakıyorsun bi kısmı da kimsenin bakmayacağı erkeği seçiyor? Aşkta çeken şey nedir herkesten farklı olması mı krndine yakın görmesi mi kendne güveni mi güç mü nedir sizce?




 
Sevmenin derinliginde kisisel menfaat vardir zaten, kendini gerçeklestirme ve tatmin olma.

Yani evet vardir.
  • Avoiding The Puddle  (01.09.20 11:15:23) 
Her ilişkide karşılıklı fayda sağlama vardır. Güzel kıza neden aşık oluyor herkes ama çirkine kimse bakmıyor? Er kişisi kızın güzelliğini seviyor, ondan faydalanmak istiyor. Güzellik de para da maddi şeyler. Kadın nasıl erkekte güç, para, itibar, konuşlandık vs. arıyorsa, erkek de güzellik, iyi bir yüz, iyi bir vücut, sevimlilik, gençlik, enerji arıyor. Birbirine uyumu tutan insanlar karşılıklı birbirini tartarak çift oluyor. Bu arada geçen tartma süreci flört, bizden olur denildiğinde ciddi ilişkiye dönüşüyor.

Kısacası her aşkta aslında mantık unsurları vardır. Burada ve diğer yerlerde ben onu seviyorum ama onun haberi yok, ruh ikizim olduğunu çok iyi anlaşacağımızı düşünüyorum dediğinde, aşkından öldüğünde onu bağlayan asıl unsur birbirlerine uygun olduğunu düşünmesi, maddi açılardan bir uygunluk bu.
  • Hallegadola  (01.09.20 11:46:30) 
Aşk denen olgu zaten çıkar ilişkisi yüzünden insan eliyle var edilmiştir özetle.


  • Deathrow  (01.09.20 12:01:15) 
Çocukken saf temiz seviyorsun da büyüdükçe çıkara dayanıyor. Kendini onunla mutlu hissetmeniz bile çıkar öteki nedenler sonra gelir


  • olaylar olaylar  (01.09.20 13:13:25) 
bu dünyada içinde egoizm olmayan tek şey anne sevgisidir muhtemelen. sokaktaki dilenciye verilen bozuk paranın temelinde bile bilinçli olmasa da bir çıkar vardır. hayatın boyunca tanımadığın birine karşı çıkarsız sevgi beslediğini düşünmek rahatsız edici derecede naif olurdu.


  • bohr atom modeli  (01.09.20 14:49:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.