[]

polis ve zabıtalardaki at merakı

selamlar. bu nedendir ya?

3-4 sene önce 1 mayıs'ta atlı polislerin yanında polisler gaz atmıştı da atlardan biri polisi aşağı atıp koşa koşa kaçmıştı. şimdi zabıtalara da at vermişler.

yani çevik değiller, 12312 kişilik caddelerde hareketleri kısıtlı, olaya müdahale anında bir de onu kontrol etmek dert, maliyeti düşük desen bunun bakımı gece gideceği ahırı yemeği vs dert.

her şeyi geçtim hayvan yani eziyet.

çoğu ülkede butik olarak turistlik yerlerde nostaljik atlı birlikler var ama bizimkiler nostaljik de değil.

yolda yürürken kuyruk sallaya sallaya at geçmesini neden isteyelim ki yanımızda?

nedir bu olayın mantığı?

 
Tamamen turistik bence, her şeyi geçtim bu at Taksim'e sıçacak ya hu! Nasıl olacak bu gübre işi?


  • John Bloor  (01.09.20 10:43:37) 
Atli polis uzerinden konusacagim. Atli zabita ayri.

Atli polis normal insanlari bir polis panzeri veya makinali tufekli polis kadar rahatsiz etmiyor, hatta cocuklara, guzel kizlara, teyzelere ati sevdiriyorsun felan PR oluyor. Oteki taraftan suc isleyecek insanlarin zihninde bir belirsizlik ve gerginlik olusturuyor. Toplumsal olaylari dagitmada da dusunulduklerinden cok daha etkililer.

Zabita ati neden istesin bilmiyorum, alti ustu arada seyyar satici kovaliyorlar.
  • cleric  (01.09.20 15:37:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.