[]

bir günde 2 kere ret yedim-varoluşsal dertler

geçen bir duyuru açmıştım, gören olmuştur muhtemelen; bi öyle bi böyle gibi davranan bir kadınla buluşma ayarlama üzerine.(bu arada ben silmedim duyuruyu)

bugün yazdı bana, seni rüyamda gördüm ama çok detaylı ve garip bir rüya diye. ben de "o zaman bugün iş çıkışı buluşalım öyle anlatırsın" dedim. müsait değilmiş, buluşmadık, yazarak anlattı. moralim bozuk detaya giresim yok, rüyada bi cacık yoktu, sonra da ben konuyu kendime bağlayıp ona ilgim olduğunu açıkça söyledim. "ben seni öyle görmüyorum yaa, öyle bi izlenim mi bıraktım acaba" falan dedi. bana öyle gelmiş demek ki dedim, ehi mehi diye konu kapandı.

ikinci ret:
uzun zamandır görüşmediğim bir sanal arkadaş vardı, onunla buluştuk önceki gün. ben buna tee başlarda belli etmiştim ilgim olduğunu ama onun da verdiği mesaj karışıktı. ona yukarıdaki örnek gibi hızlı gitmedim çünkü bi soğuk bi sıcak, tuhaftı. 2-3 ay konuşmadık, sonra geçen hafta başında o yazdı. sohbet ederken bi çağırayım buluşmaya dedim, geldi, 3-4 saate yakın sohbet ettik güzel güzel. bugün sohbet ederken ben yine çaktırayım dedim ilgimi ama bu sefer alttan alttan çaktırdım, işine gelmezse salağa yatabilecek bi şekilde yani. artık salağa mı yattı yoksa anlamadı mı bilmiyorum ama anlamayacağını sanmıyorum, ne demek istedin anlamadım diyince geçiştirdim ben, sonra da sormadı zaten; salağa yattı diye yorumluyorum o yüzden. sonra o muhabbet de ehi mehi diye bitti.

son ilişkimden sonra sanal ya da gerçek flörtlerimi ilişkiye çevirme konusunda çok başarısızım. aralık başında bittikten sonra ilişkim, 9 kadınla uzun ya da kısa flörtleşmelerim oldu. kiminden çok hoşlandım, kimiyle sadece seks düşündüm. kimi yüksek pozisyonlarda çalışan 30 yaş üstü tiplerdi, kimi 20'lerin ortasında öğrencilik kafasından çıkamamış. sadece biri dating app'ten, geri kalanlarla organik gelişti hep ilişkim. tanışma, keyifli sohbet ya da eskiden tanışma bi şekilde sohbet açılma şeklinde, tabanı oluşmuş şeylerdi. bunlar arasından sadece bir tanesi bana karşı ciddi şeyler hissetti ama onunla da ben ilerlemek istemedim; kalanların hiçbiri bi şekilde bende o "ışığı" göremedi sanırım.

ilk intiba ve sohbet kısmında insanları etkileyen biriyim. tipim ortalama ama entelektüelliğim, özgüvenim, zekam ve eğlenceli kişiliğimle insanların ilgisini çekiyorum. ama sonra bir şey oluyor ve devamı gelmiyor. bunun sebebi benim ama neden bilmiyorum.
son ilişkim bitene kadar hiç bu kadar "hızlı" değildim, kendimi ağırdan satardım. arkadaşlarım hep "olm sen azıcık atak olsan taş üstünde taş bırakmazsın" derlerdi. tamam ulan diyip azıcık atak oldum, cidden de flört aşamasına geldiğim insan sayısı arttı. ama bu kadar isabetsizlikle dolu bir 2020 özgüvenimin içine etmiş durumda.
önceden reddedilme korkum vardı. bunu aşarsam, biraz daha rahat olursam daha iyi olur her şey diye düşündüm ama olmadı. bi daha kimsenin yüzüne bakamayacak bir halde değilim de, bugün üst üste gelince retler, bi durup düşündüm bu konudaki başarısızlığımı.

bu süreçte kendimden ödün vermedim bu arada. yani efendi adamın piçe dönüşmesi gibi bir durum yok. sadece, önceden kimseye yürümezdim ben, kadınlar bana yürürdü. öyle çok olmazdı ama mesela ben adım atmadığım için sönüp giden muhabbetler çoktu. aralık'tan sonraki süreçte sadece sohbeti ilişkiye dökme ya da o somut adımı atma hareketini ben yapmaya başladım. bunun sorunu çözeceğini düşünüyordum ama çözmedi.

şimdi acaba, ilişkiyi ateşleme kısmında tecrübesiz olduğum için mi yaşadım bu olumsuzlukları sizce? hadi tecrübe edindim diyeceğim de, "bak bi dahakine şunu şöyle yapma" diyebileceğim bir şey yok. çünkü ben yine kendim oldum, şirin görünmek ya da "versin" diye ekstra ilgi göstermek gibi şeyler yapmadım. asıl üzen de bu; kendi, öz halimle ben, "firestarter" olmaya uygun bir tip değilim sanırım. başlardaki cool tavrım ilgiyi açıkça belli etme kısmına gelince ters tepki mi yaratıyor acaba? kaçan kovalanır düşüncesiyle çok açıklamak istemiyorum çünkü bu 9 kadının bazıları hiç de öyle aşk oyunları yapacak insanlar değillerdi. bilemiyorum.

içeride bir sürü sordum, hangisine cevap vermek isterseniz verebilirsiniz. biraz iç dökme oldu aslında, atış serbest, benim görmediğim bir noktayı görüp "uyanmamı" sağlarsınız belki.
baya da uzun olmuş, okuyanlara teşekkür mahiyetinde şu güzel şarkıyı bırakayım bari.
www.youtube.com

 
jrr tolkien +1

uzun süreli ilişki sonrası insan bi mallaşıyor, tepkisi duruşu tavrı hatta ilişkiyi ateşlemekten çok uzak kalıyor amaa geçiyor. Sakin ol, acelen yok 9 ayda 9 kadınla flörtleşmişsin, piç değilim diyorsun. Ama hocam bu kadar hızlı geçiştirilen ortamda o ilişkiler ciddiye dönse devam edemezdin ki? Sevdiğin ve saygı duyduğun biri çıkınca saldırırsın o zamana kadar bir kadının bir erkekle sadece arkadaş olmak isteyebileceğini de düşünerek iletişime devam etmen tavsiyemdir.
  • lcha  (01.09.20 09:41:11) 
kimse dememiş ben diyeyim;

montla sıç!
  • love and trust  (01.09.20 10:08:06) 
farklı kişilerle aynı anda flört etme konusunda söylediklerinize katılıyorum , normalde ilişkilerinde sadakatsiz olan biri değilim çünkü. ama dediğim gibi bu 9 kadının çoğuyla zaten bir muhabbetim vardı. yani atıyorum, bir tanesi ile sanalda konuşuyorduk ama birbirimizi hiç görmemiştik. o ara reelde tanıdığım mesaj atmaya başladı. ikisi de bir ilişki değilken "dur şimdi sanaldakiyle bağı kopartayım" demek gereksiz olmaz mıydı? bir tanesi reddedince öbürüne devam ettim ben de.

biriyle flörtleşirken açgözlülük yapıp "dur bitanesine daha yürüyeyim" demedim hiç. evet aynı anda çakışanlar oldu ama zaten hiçbiri ciddi bişeye dönmediği için bu konuda kötü hissetmedim kendimi.

ne istediğimi bilmediğim konusunda biraz haklısınız. ama ben rüzgara karşı salmayı da seviyorum kendimi. yani aslında bunların hepsi sevişilecek insan aramakla başladı ama mesela bu sürecin en başındaki kadından çok etkilenmiştim ve onunla güzel bir ilişki yürütebileceğimi düşünüyordum. muhabbetimiz var hala, konuşurken hala çok zevk alıyorum sohbetimizden. onun da bana ilgisi vardı, hatta ilk o belli etti. ama sonra birden bu işi ileri götüremeyiz dedi. yaptığı açıklama da benim ona ilgimi belli etmemem gibi, bence alakasız bişeydi. daha doğrusu senin de pek hevesin yok anlaşılan dedi. halbuki ben onu sıkmamak için casual takılıyordum, istediği bu sanıyordum.

aslında sorun da burada zaten, bunların hiçbirinde aslında her şey iyi olabilecek gibi görünürken kötüye döndü. ben objektif ve kendine karşı acımasız olabilen biriyim aslında, yani öyle "safım sen işler yolunda sanıyorsun ama öyle değil" gibi bi alıklığım da yoktur. hani mesela biriyle bi konuda tartışırız fikirler uyuşmaz, okay olmadı çünkü bu yüzden derim. illa olsun diye tutunacak dal aramam. çünkü biliyorum biri gidince diğeri geliyor. ama çoğunda böyle bir şey yoktu, benim açımdan sorun görünmüyorken devamını getirmek istemediler. aslında "en başından beri ilgileri yoktu da ben mi yanlış yorumladım acaba" diyorum ama o da tuhaf olur, bu kadar çok insan üst üste sırf beni kırmamak için bana tatlışlık yapacak değiller diye düşünüyorum.

acelem ciddi ilişki için yok ama hem insanlarla keyifli vakit geçirmeyi(flört sürecini) seviyorum hem de cinsel ihtiyaçlarımı karşılayabilmek istiyorum. ons muhabbetini sevmiyorum, azıcık da olsa hoşlanmam ya da tanıyıp çekim hissetmem gerekiyor sevişebilmek için. öyle her ay başkasıyla sevişeyim derdim de yok, ilgimi çeken ve sohbet etmekten zevk aldığım biriyle sevişiyor olmak yeterliydi. bu açıdan bakınca ne istediğimi biliyorum ama önüme sadece seks odaklı bir ilişki çıksa da okayim, ciddiye dönüşebilecek çıksa da okayim. hayat bu kadar idealist olacak kadar düz çizgide ilerlemiyor bence, karşına çıkan kişiye göre ne alıp ne verebileceğini değerlendirmekte sakınca olduğunu düşünmüyorum.
  • Jux  (01.09.20 10:52:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.