[]

sorunlu kargocu

kardeşim üst katta oturuyor. ufak çocuk için kitap falan alıyor. tubitak'tan kitap alıyor sanırım. her ay geliyor. her ay getiren bir kargocu var. 4-5 defa ben aldım kargoyu. adam sorunlu bir tip. durduk yere atar falan yapıyor. ilk seferinde terliklerimi giydim aşağı inicem "hadi kardeşim hadi acele et" dedi. bir şey diyemedim. sonra 1-2 defa daha böyle azarlar tarzı konuştu. en son getirdiğinde imza atmam gerekirken virüsü bahane edip atmadım. ağız dalaşına girdik biraz üstüne yürür gibi oldum. önceki olaylardan dolayı da bilendiğim için sinirli bir şekilde lafı ağzına tıktım sustu gitti. bir kere de kardeşimi de azarladı sanırım.

adamla herhangi bir sorun yaşanmadı. yani amk malı durduk yere azarlıyor herkesi. bugün de geldi. bu sefer konuşması düzgündü. ben de tetikteydim bir şey olur diye. düzgün bir şekilde konuştu bugün ama bu sefer de son anda dergiyi verirken ters bir şekilde verdi. gösteremeyeceğim için tam anlatamıyorum ama normal bir şekilde vermedi. kavga çıkartırdım ama çok belirgin yapmadı bunu. çok belli belirsiz yaptı bir şey desem ben suçlu olucam.

diğer taraftan bir şey yapsam evi biliyor takabilir. üstelik üst kattakinin kız kardeşim olduğunu biliyor. evde çocuk falan var. bela da almak istemiyorum. ama dediğim gibi sorunun kaynağı ben değilim. adam sorunlu ve siz bir şey yapmasanız bile karşıdakini azalıyor. ne yapmalı buna? ben bir daha denk gelmem belki de arada ben evde olunca denk geliyorum böyle.

 
Kargo firmasını arayıp o hıyarın getirmemesini isteyebilirsiniz


  • tek yaprak havlu  (31.08.20 16:49:58) 
ptt kargo. tubitak dergisi sanırım o yüzden ptt ile gönderiyorlar. isim de bilmiyorum ama evi bildiği için bir şey de yapmak istemiyorum. geçende dalıcaktım yoksa.


  • black mamba  (31.08.20 17:02:53) 
ben de kendimi o yönde eğitmeye çalışıyorum ama bu da çözüm değil bence. 1-2 takmayınca insanlar daha da üzerine gelebiliyor. halbuki bir ters tepki verince bir daha aynı şekilde muhatap olmak zorunda kalmıyorsun.


  • black mamba  (31.08.20 18:41:40) 
Aynısını yaşadım yav :) bi kere belimde tabancayla açtım kapıyı, sonraki gelişlerinde bi elimi öpmediği kaldı adamın.


  • antihero  (31.08.20 22:21:21) 
bir sey yapma. buradaki kisilerin verdikleri sacma sapan gazlara gelmeyiniz. sakin ve akillica hareket etmenizi tavsiye ediyorum.


  • Leonardo~Da~Vinci  (31.08.20 22:35:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.