[]

şirkette covid pozitif çıkan biri var

en son 4 gün önce yemek yedik, bende herhangi bir belirti yok, şimdi gitsem hasteneye ben temaslıyım test yaptırmak istiyorum desem yapıyorlar mı?




 
Sanmıyorum. Eskiden belirti varsa yapıyorlardı, artık onlara bile yapmiyorlarmis.


  • elorelia  (30.08.20 16:09:46) 
Yapmıyorlar, öncelikle temaslı iseniz karantinada olmanız gerek. İlgili kişi isminizi vermemiş demek ki.

Ben de temaslı ve karantinadayım. Belirtilerin birkaçı hariç neredeyse tamamını da göstermeme rağmen test yapmadılar.
  • armagan abanuz  (30.08.20 16:10:30) 
özeller ve bazı laboratuvarlar yapıyor, bütçeniz müsaitse kendiniz yaptırın.
ama dört gün erken, 10 gün geçsin öyle yaptırın çünkü bulaşmış dahi olsa dört günde doğru sonuç çıkmaz.
geçenlerde bir arkadaşımla aynı durum geldi başımıza, test için 10 güne yakın bekledik.

test yaptırana kadar da başkalarına bulaştırma ihtimaline karşı karantinada kalın.
  • blatta hiberna  (30.08.20 16:19:54 ~ 16:20:22) 
Biz yaptirdik, hem de testi negatif olan biri ile temasli oldugumuz halde, ben de yapmazlar saniyordum, hatta ben yaptirmayi dusunmuyordum, temasliyim diye doktor yonlendirdi.


  •   (30.08.20 16:34:45) 
Yapmiyorlar. Sadece temasliyim dediginizde kimse takmiyor. Bence parasini verip yaptirin yoksa psikolojik belirtiler yaratiyorsunuz falan insan anksiyete sahibi oluyor var mi yok mu derken. Hatta atesi oksurugu olana bile yapmadiklarini duydum.


  • ruby elixir  (30.08.20 17:03:26) 
Test yapmıyolar aynı olay bizim ofiste de oldu. Bi kısım devlette tanıdık bulup yaptrdı, ben özelde ücretli yaptırdım ama her özel hastane de yapmıyo. Ben istanbul şişli kolan hastanesinde 250 tl ye yaptırdım 8-9 gün önce.


  • turuncu tonlarda  (30.08.20 19:16:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.