[]

paypal hesabınız yoksa birlikte çalışamayız

freelance iş için başvurduğum yabancı şirket böyle demiş, başka ödeme yöntemi kullanmıyorlarmış. bu durumda tanıdığı birinin paypal hesabını gösterme, buraya ödeyin deme durumu var mı? avrupada yaşayan bir arkadaşım var ona soracağım paypal hesabı varsa.

hayır bi de diyorlar ki, başvurunuzda türkiye'de olduğunuzu görüyoruz. paypal hesabınız var mı, varsa bildirin lütfen???? yoksa çalışamayız çünkü???? bu arada türkiyedesiniz biliyoruz ama belki vardır????

böyle dediklerine göre illa kendin hesabın olması gerekmiyor herhalde, vardır dediğğim şekilde yapanlar?

neyse teşekkürler şimdiden.

 
R10 diye google'da arayın e-ticaret sekmesinde webmoney bölümünden size yardımcı olacak birilerini bulabilirsiniz.


  • muratback  (30.08.20 11:33:15) 
r10 üyesiyim. paypal hesabı açmanda aracı olabilirim.


  • tavish11  (30.08.20 11:37:12) 
PayPal hesabı açmak problem değil ki vpn ile açarsınız. problem başka ülke üzerinden açtıktan sonra oradaki parayı tr hesabınıza cekemezsiniz. Birilerine komisyon ödemek zorunda kalacaksınız bu da riskli tabi.


  • Mcfly  (30.08.20 11:49:28) 
Estonya e-residency sizin için en güvenli yol olur. Araştırmanızı öneririm.


  • fever  (30.08.20 14:55:40) 
Benim paypal da hesabım var adres ve tel ingiltere görünüyor. Tr hesabıma para alıp verme de bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım


  • mirty  (30.08.20 16:19:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.