[]

Kredi kartı aylık aidatı iptali mümkün mü?

İşbank maximum kredi kartını uzun zamandır kullanmıyordum ve bu yüzden uzun süredir aylık aidat için fatura gelmiyordu. Bu ay sadece Banka kartımı kullandığım için biriken puanlarımı kredi kartım üzerinden harcadım (puanlar ortak havuzda birleşiyor).
Hiçbir normal, taksitli ya da bir şey almadan, kredi kartım üzerinden bile kazanmadığım puanları kullandım diye aidat kesmeye başladılar. Kartı iptal ettireceğim zaten kullanmıyorum ama bu aidat ücretini dilekçeyle falan iptal ederler mi? Yoksa kanun gereği mecbur ödeyecek miyim?



 
İş Bankası aidatı dilekçe verince iptal ediyor ancak aylık 2000 lira üzerinde harcamam var bu karttan, belki ona istinaden yapıyor olabilirler...


  • crostata  (30.08.20 08:55:52) 
iş bankası bana da her sene kitliyordu, her sene de telefonla arayıp iptal ettiriyordum. bir sene kabul etmediler. kartı kapatıcam diyince önce bi tutuştular, ama yine de iade etmediler, aldılar o parayı :) aidatsız karta geçtim ben de. tavsiye ederim. sadece kampanyalardan yararlanamıyorsunuz, iş bankası için cinemaximum, müzekart vs gibi örneğin.


  • pide  (30.08.20 09:16:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.