[]

200-300 bin civarında kurulabilecek iş kaldı mı?

İstanbul'da.




 
hayır yeni bitti hepsi.


  • Tochinoshin  (29.08.20 19:17:19) 
Avm'lerde Kiosk standı olabilir,
Içinde bulunduğumuz durum göz önüne alınırsa gelir/gider/risk yönlerini iyi hesaplamanızı öneririm.

  • Yalcin  (29.08.20 19:36:43) 
Bilmediği bir iş ise: Kalmadı.


  • pass  (29.08.20 19:40:06) 
arkadaşım beşiktaş'ta 6bin lira aylık kirası olan bir dükkan bulmuş. oturma odası büyüklüğünde. işlek bir cadde. al-götür şeklinde bir gıda işi planlıyor. hesaplarına göre reklamı dahil maliyeti 150bin lira civarında. daha önce de benzeri işler yaptığı için hesapladığı maliyet planını mantıksız bulmuyorum.

yani evet, işlek bi caddede ilgi çekici bir şeyler satmak için bahsettiğiniz tutarlarda bi iş yapılabilir.
  • biseysorcaktim  (29.08.20 21:30:30) 
Tatbak, makbul tarzı yerler rahat açılır. Gırtlağını tutamayan bir memlekette güzel bir strateji izleyerek iyi paralar kazanma ihtimali var ama senin alanına ne kadar girer yapabilir misin sen bilirsin.


  • cilekli pasta  (30.08.20 00:35:35) 
hep aynı şeyi diyorum ama paraya göre iş kurulmaz sonu mutlaka hüsran olur. bildiğiniz işi yapın bilmediğiniz bir iş ise çok ufak başlayıp deneme yanılma yoluyla öğrenin ve sonra büyütün. 200-300 bin giriş seviyesi bir iş kurmaya yeter.


  • orpheus  (30.08.20 00:44:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.