[]

finans makalemi nerede yayınlayayım?

akademik ünvanım var ancak akademik hayattan çok uzağım. elimde güncel bir konuda ingilizce makale var (yapay zeka finans ilişkisi) yazdım düzeltilmesi lazım sadece. uluslararası dergilerde yayımlanacak kalitede görmüyorum ama türkiye standartlarının üzerinde.

ben bunu şimdi nerede yayınlayabilirim, türkiye'de. bir tane akademisyen gelse şu düzeltmeleri yapsa onunla ortak da yayımlarım aslında ama bu camiayı bilmiyorum.

not: makale ampirik çalışma değil, literature review ve policy recommendation tarzında.

 
www.academia.edu olablir mi ?

(Türkçesini sorun değilse gönderin okuyalım )
  • Erva  (29.08.20 12:18:52) 
Hakemli bir platform arıyorsunuz.

Dergipark.org.tr üzerinden çeşitli filtrelemeler ile size en uygun dergiyi bulabilirsiniz Türkiye içinde.

Yabancı ve daha üst seviye olsun derseniz şurası: journalfinder.elsevier.com
  • armagan abanuz  (29.08.20 12:31:49) 
hocam artık ampirik olmayan çalışmalar pek rağbet görmüyor bu alanda.

eğer orijinalliğine güveniyorsanız dergipark'tan bir bakın tabi. bazı dergiler niş şeyleri seviyor.
  • passion rules the game  (29.08.20 14:39:02) 
Hardward Business Review Turkiyede blog tarzı bir sistem var orası olabilir. Türkçeye çevirmeniz gerekir.


  • kaset  (29.08.20 17:45:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.