[]

bu erkek ne demek istiyor?

Sahiplenme korkusu mu denir bilmiyorum. Ben keyif almak istiyorum, gerisinin kendiliğinden gelişebileceğini düşünüyorum. Üstüne alınma ama bu toplumun bir bireyi olarak bana dayatılan şeylerden çok sıkıldım artık.

sb

ilişki (sex + süper vakit geçirme + 3 keredir görülüyor + kafalar uyuşuyor)

 
anı yaşıyorum plan mlan yapmıyorum yarın ola hayrola gibi anladım ben.


  • fezagezgini_4  (29.08.20 11:40:52) 
Valla kişiye göre değişiyor anlam. Bana da söyle geldi, klasik anlamda sevgililik yaşamak istemiyorum. Mesela Kıskanmam gereken yerde Kıskanmam gerektiği dayatılıyor, güzel söz söylemem gereken yerde iltifat etmem gerekiyor bunu yapmayacağım.. ama tüm bunlar demek değildir seni sevmeyeceğim


  • olaylar olaylar  (29.08.20 12:09:12) 
Takiliyoz ama ipleri bana birak olaylarin akisini ben yoneteyim gelip de iliskiyi bir sonraki seviyeye kalkma o isi bana birak diyor.

İtaat et diyor ozetle
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.08.20 12:14:57) 
sevgililik ve veya şu an yaşadığımız şeyin uzun süreceği sözünü veremem. seninle mutluyum eğleniyorum, sorumluluk yükleme, çok anlam çıkartma, böyle devam edelim.


  • jimjim  (29.08.20 12:35:59) 
Tercümesi: seninle ciddi bir ilişki düşünmüyorum.


  • medusa  (29.08.20 14:13:24) 
Medusa +1


  • Hallegadola  (29.08.20 14:25:34) 
goc etmek istiyor, mevsimi gelmis.


  • ateistanbul  (29.08.20 14:34:04) 
Sahiplenme korkusu mu denir bilmiyorum.
> tasmalanmak istemiyorum. gencim güzelim daha başkalarıyla takılacağım.

Ben keyif almak istiyorum,
> kadehler vurulsun, arzular şelale olsun, sabahlar olmasın, ben takılmak istiyorum keyfimi bozma

gerisinin kendiliğinden gelişebileceğini düşünüyorum.
> evlilik falan olursa zaman içinde düşünürüz veya düşünmeyiz (düşünmeyecek). şimdilik darlama.

Üstüne alınma ama bu toplumun bir bireyi olarak bana dayatılan şeylerden çok sıkıldım artık.
> evlilik falan bunlar çok banal şeyler. ne güzel takılıyoruz.

kısaca medusa +1

bu arada ciddi ilişkiyi seninle düşünmüyor. yarın başka biri denk geldiğinde hemen düşünebilir hatta hemen evlenebilir de böyle tipler..
  • tabudeviren  (29.08.20 15:57:58 ~ 16:00:19) 
takılıyoruz, sevgililik modunda değilim ilerde olmaz demiyorum ama bir sey vaadedesim de yok (bi kenarda dur gibi bir sey kabaca)


  • ruby elixir  (29.08.20 16:43:47) 
@medusa cılar

ümidi kessin mi bu durumda?
  • 83746428  (29.08.20 22:15:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.