[]

Sevgilinizden ayrılma süreciniz nasıl?

Merhabalar. Sb ama biraz daha detay vermem gerekirse, ayrılmaya karar verdikten ne kadar süre sonra ayrılıyorsunuz?
Soğuk davranma süreciniz oluyor mu? Mesela ilişkiyi kötü seviyelere çekip karşıdakinin ayrılmasını bekliyor musunuz?
Biraz daha dertleşme modunda olanlar için neden hemen söylenemiyor bu? Karşı tarafı üzeceği korkusuyla mı erteleniyor? Yoksa karar alma ve kendini ikna etme süreci mi bu?

Peşin not: ben ayrılmayacağım. İlişkisini bitirmek isteyenlere de tavsiyem uzatmadan, yalan söylemeden neler hissettiğinizi ve ilişkinin bittiğini net bir şekilde söyleyiniz lütfen.

 
Sevgilisine göre değişiyor. Kiminden yıllarca ayrılamıyorsun. Kiminden 10 sn bile sürmüyor ayrılman. Bazen ghosting bazen de kendiliğinden oluveriyor.


  • pass  (28.08.20 03:05:53) 
yara bandını nasıl çekiyorsam öyle. acıtacak çünkü.


  • ozdek  (28.08.20 11:40:27) 
Sevdigim insanlari kirmaktan delicesine kacinan bir insan olarak sogudugumu belli ediyorum ki onlar ayrilsin. Karsimdaki insan siki siki tutunursa cile basliyor, sonra da bir noktada patliyorum yeter ben ayrilmak istiyorum diye.

Zaman icinde terapiyle bu sorunu yendim, artik insanlari kirma pahasina net bir bicimde pozisyonumu koyabiliyorum her seyde.
  • cleric  (28.08.20 13:26:48) 
Alışkanlıktan ötürü uzattığım da oldu, ayrılsın diye bok gibi davrandığım da. En sonuncusunu ise kestirip attım. Bunca yıl neden böyle yapmayıp da kendime işkence ettim diye hayıflandım da hatta. Benim de tavsiyem direkt ayrılmak olur bundan sonra.


  • ruhen hastayim ben  (28.08.20 16:21:40) 
Şu ana kadar hep karar verdim ve ayrıldım. Bi kez terk yedim, o da ilk ve sondu sanırım, sonra ayrılan taraf hep ben oldum. Ama karar verene kadar 3 şans veririm, davranışlarında bir değişim var mı yok mu diye analiz ederim. Baktım olmuyor, bye bye.. İki tarafın da yipranmaya hakkı yok bence. He arkadaş kalmayı isterdim ama kalmadilar, o da onların bilecegi is.


  • superfluid  (28.08.20 16:47:04) 
Sevgililiğin süresine ve karşımdaki kişiye hissettiğim şeylere göre değişiyor. Uzun süreli bir ilişkiyse ya da karşıdaki kişiyi cidden seviyorsam önce oturup derdimi söylüyorum. Ortak noktaya varılması için birkaç ay bazen daha uzun bir süre veriyorum ilişkiye. Rahatsızlık devam ediyorsa ve hallolmayacak gibiyse bu süre boyunca ayrılığın sinyallerini veririm. Tamamen umutsuz kalınan noktaya gelince de bitiririm.

Çok uzun sürmeyen bağlılığın çok gelişmediği köklenmemiş bir ilişkide ise hemen söylerim. Yordamınca tabii. Uzatmaya, süründürmeye gerek yok.
  • Mossy  (28.08.20 17:02:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.