[]

Klozet tavsiyesi

Eve iki tane klozet alacağız. Asma olmayanlardan. Vitra mı, Ege Seramik mi, başka bir marka mı tavsiye edersiniz? Kapağı amortisörlü olsun ve hemen kırılmasın, klozetin içi sararmasın, kir tutmasın istiyoruz. Ama bu iki markanın ürünlerinde de benzer şikayetler var. Ege Seramik’in kapaklarınfa kırılma, Vitra’nın da servislerinde sorun var diyorlar. Öneriniz nedir?

Teşekkürler.


 
Hocam segmenti bol bir ürün klozet. Geberit, Grohe ya da Duravit deyip geçebilirdim ama fiyat performans olarak da Turkuaz Seramik'e bakabilirsiniz. Şu an vitra var evimde, malzeme iyi sırlanmamış bok püsür hep kir tutuyor :(

Bence Vitra abartılmış bir balondur.
  • armagan abanuz  (28.08.20 03:40:40 ~ 03:41:06) 
Sararmasın diyosan creavit.


  • etna  (28.08.20 08:49:23) 
vitra'nın servisiyle ne işiniz olacak? takıldıktan sonra bitti gitti. araba değil bu.

amortisörlü kapak iyidir hoştur ve sonradan da takılabilir. pahalıdır.

vitra, kale, duravit. bütçe sıkıntınız varsa ege seramik ve diğer alt segmentler de olabilir.

açıkçası temizliğini düzgün yaparsanız içi sararmaz ve kir tutmaz. sıkıntı da yaşatmaz.

bütün kapaklar kırılabilir hikayesine bakmak lazım. ayı gibi kapağın üstüne tünersen kırılır mesela. kapak 120 kilo tartıyorsa 150 kilo oturursan kırılır. normal kapağa her türlü tünersen kırılır. düzgün kullansan bile belli bir sene sonra kapağın altındaki lastik aşınır/kayar dengesizleşir. kullanıcı bunu farketmez ve momentini alır kırılır.
  • ozdek  (28.08.20 11:45:27) 
iç mimarım, kesinlikle cevabım ECA SEREL


  • blackgirl00  (28.08.20 12:09:38) 
Selam,

Vitra'nın akıllı klozetlerinden alın, en düşük modeli bile yeterli. Günlerimizin önemli bir bölümünü geçiriyoruz aslına bakarsanız klozetlerin üzerinde, fakat kapak ısıtması, sıcak ve basınçlı su ayarı gibi naneler kullandıkça kıymetini anladığınız şeyler oluyor. Sararma falan da olmuyor düzgün temizlendiğinde.

Senelerce bir klozeti kullanacaksınız, verdiğiniz paraya acımayın.
  • susamli cubuk  (28.08.20 12:43:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.