[]

adidas ayakabi önerisi

iki ayakkabi arasında kaldım.

sizce hangisi?

ayrıca bir soru ikisinin de satıcısı barçın spor... satıcısını ilk defa duydum güvenilir olur mu?

www.trendyol.com

www.trendyol.com

 
e bunlar aynı ayakkabı? arkasında yeşil renk olsun mu olmasın mı onu seçicez sanırım.
ben düz beyaz ayakkabıları sevmiyorum. gerçi öbürü de yeterince düz beyaz...
yeşil en azından hareket katmış, onu al bence.

barçın sporu duydum ben, merdivenaltı bir satıcı değil. bazen geç kargo yaptığını okudum ama güvenilmeyecek bir durumu yok.
  • Bruce  (27.08.20 22:46:14) 
satıcısı izmir ve türkiyenin en güvenilir, en köklü bir veya iki spor mağazasından biridir. o konuda şüpheniz olmasın. yani gidip adidasın kendi sitesinden mağazasından almayacaksam ikinci en güvendiğim adres olur.

"Barçın Spor 1958 yılında Türk sporu için döneminin en önemli değerlerinden birisi olan ve 14 farklı spor branşında yaptığı uluslararası hakemliklerle halen Dünya çapında bir dereceyi elinde bulunduran milli hakem Ali Barçın tarafından İzmirde kuruldu.

O günden beri sporu ve sporcuyu destekleyen Barçın Spor, kısa sürede spor yapanların gözdesi haline geldi. 1980li yılların başında mağaza sayısını arttırmaya başlayan Barçın Spor öncelikle İzmir çapında yaygınlaştı. 1991 yılında Türkiyenin ilk çok katlı spor mağazasını hizmete sokan Barçın Spor toplam 5 kattan oluşan 2.500 metrekarelik yeni konseptiyle Türk spor mağazacılığına damgasını vurdu."

yeşil daha güzel bu arada. diğeri kadar her şeyle olmasa da yüzde 90ıyla giyilir. bir de diğeri kadar basit durmaz.
  • biseysorucam  (27.08.20 22:47:08 ~ 22:49:12) 
@bruce yeşil olan comfort taban diğeri normal en büyük fark bu.


  • follow rivers  (27.08.20 22:52:22) 
comfort iyidir, comfortludan olsun.


  • Bruce  (27.08.20 22:52:50) 
barçın izmirde baya ünlü bir spor mağazısıdır. hatta konak şubesine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. benim takıldığım tek şey bu adidaslar hangi kafayla bu fiyata satılıyor. abd de bunlara benzeyen ayyakbıları 13 dolara almıştım. 411 nedir yahu oha.


  • haskoylu deli hasan  (27.08.20 23:15:17) 
Barçın iyidir +1
Ankarayım Arcadium’da mağazası var biz çok aldık ayakkabı buradan.

  • Hallegadola  (27.08.20 23:19:56) 
işin erbabıyım, pahalı olan doğru seçim ama Stan smith yarın indirimde, yakalarsan ona bir bak.


  • kafadanbacakli  (28.08.20 01:43:34) 
barçın izmirin en büyük firması en son batıp satıldığını duydum. korayspor yalı gibi bir firma.


  • mikahakkinen  (28.08.20 09:10:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.