[]

kilo verdim ve yaşlanmış gibi hissediyorum.

evvelden ekmeği olsun yaşpastası olsun düşünmeden gömen biriydim ama bi senedir düşük karbınhidratlı diyete geçtim. şeker vs pek yemiyorum, protein alımına vs de dikkat ediyorum. toplamda 7 kilo verdim bu şekilde. bi 8-9 kilo daha vermek istiyorum ilerleyen zamanlarda ancak şöyle bi durum oldu, önceden cildim kırışıksızdı, zayıfladıkça yüzüm de inceldi ama ufak ufak kırışıklıklar başladı gibi. ben mi çok takıyorum bilmiyorum. ve biraz da çöktü yüzüm. yaş 34.

bu yaşta normal diyeceksiniz ama geçen sene gayet iyiydi yüzüm. son 5-6 ayda çöktü ve son 5-6 ayda kilo vermedim.

bu bacınız napsın?

 
Seçenekler şunlar:

1-Yemeye tekrar başla.
2-Cilt yapına göre kremler kullan ve bu halinle barışık olmaya çalış.

Ben olsam 1’i seçerdim. Ama zayıf daha iyisin.
  • pass  (27.08.20 19:29:42) 
spor yapsın.


  • Tochinoshin  (27.08.20 19:30:28) 
Ya acaba vitaminleriniz mi düştü de o yüzden mi depresif düşünüyorsunuz? Genelde çok kilo verince değerler düşüyor. Bi baktırın isterseniz.


  • kırmızıayakkabılıgargamel  (27.08.20 20:15:39) 
Meyve yesin. Bol su içsin. Baktı ki kırışıklıkları çok dert ediyor gitsin botoks yaptırsın hem iyi hissettirir hem de kirismayi nispeten geciktirir.


  • primetime  (27.08.20 20:45:47) 
Dış görünüşünü düşünmeden kendini iyi hissediyor musun bu şekilde. Ben mesela diyet yaptığım zaman, yedipim zamanlar hamallık yapıyomuşum meğer diye sokranırım kendime. İyi hissediyorsan kırışıklık falan dert değil. Hem gülümsersen her türlü güzelsin.


  • antihero  (27.08.20 21:27:49) 
Hifu teknolojisiyle yüz germe diyorum.


  • inawen  (28.08.20 12:14:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.