[]

Covid, kalıcı hasar bırakıyor mu ?

Son durum ne oldu ?
İspatlı birşey var mı ?



 
Bunun cevabını verebilmek için çok erken. Yeterince bilimsel olmaz.


  • pass  (27.08.20 18:16:27) 
depresyon ve akciğerlerin yapısında kalıcı bozulma gibi çalışmalar çıktı. ancak istatistik olabilmesi için daha çok zamana ihtiyaç var.


  • rewlack  (27.08.20 18:19:39) 
Atlatıp şeker hastası olanlar var diye de okumuştum ama. Kaynak bulamayacağım


  • kisa  (27.08.20 18:33:09) 
1 ay özel hastanede yatan arkadaşımın söylediği şey şu oldu.

her gün doktorlar geliyor bakıyor, ilaç bırakıp gidiyor, durumum nasıl diye soruyorum? bilmiyoruz diyolar dedi.

30 gün yattı 27. günden sonra ateşi düşmeye başladı.

bu kullanılan corona ilaçları için de iyi şeyler söylemiyolar hastalık sonrası için maalesef.

kalp yetmezliği falan yapabiliyormuş.
  • hem şişko hem deli  (27.08.20 18:59:09) 
En çok böbrek yetmezliği ve kanda pıhtılaşma yapıyor.


  • deer hunter  (27.08.20 19:45:15) 
Kesin bir bilgi yok henüz. Zaten çok erken. Farkındaysaniz yazılan şeyler de 'söyleymis, böyle duydum, doktorlar olabilir demiş, bilim insanları x ihtimali üzerinde duruyor' gibi. Net bir şey söylemek için uzun bilimsel çalışmalar yapılması lazım.


  • fraise  (27.08.20 21:24:55) 
her bakteri zararlıdır diye bir şey yok ama her virüs zararlıdır. covid'in kendisinin ne gibi zarar verdiği bilinmiyor. tedavide kullanılan ilaçların, yöntemlerin zararı tam olarak bilinmiyor. bilinen tek şey tomogrofi çekiminde abartı yapılırsa vücut için zararlıdır.


  • silah taciri  (27.08.20 22:30:33 ~ 22:30:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.