[]

çocuğa hediye

3 yaşındaki erkek çocuğa nasıl bir hediye alınabilir? çok fazla da bütçem yok :/




 
tshirt al geç gayet ucuz.


  • nedendir bilinmez  (26.08.20 16:18:03) 
hayvanat bahçesi, lunapark bileti, (pandemi süresince ne derece mantıklı kararı siz verin)
yaratıcılığını veya el becerisini geliştirebilecek oyuncak
herhangi bir çocuk giyim/oyuncak mağazasından hediye kartı, miktarı bütçeye göre belirleyin. 100-150 tl falan bence gayet makul.
  • reanarchy  (26.08.20 16:21:04) 
bence kitap. iş bankası yayınları güzeldir. okul öncesi, çok bebek işi olmayanlardan bir şeyler seçebilirsiniz. pahalı da değiller.

www.iskultur.com.tr
  • nimberjack  (26.08.20 16:25:52) 
Neler seviyor ki? O yastakiler puzzle yapmaya bayiliyor cogunlukla, yasina uygun puzzle’lar alabilirsiniz.

Beceri gelistiren kutulu oyunlar var, asiri pahali olmayanlari da var, bakabilirsiniz.

Isbankasi +1

Ufak oyuncak araba, ucak tarzi seyler bakabilirsiniz.

Boyama seviyorsa bissuru boyama kitabi+renkli renkli kalemler <3

Ilk aklima gelenler bunlar. Saydiklarimin icinde isbankasinin fiyatlari sabit ve uygun, digerlei ise her butceye gore(manyak gibi pahalilari da var normal fiyatlilari da var.) bulunabilir seyler.
  • invictae  (26.08.20 16:30:26) 
lego, her yaştan çocuğa (ve hatta yetişkine) alınabilecek hediye bence. sadece çocuğun yaşına uygun ebatta olmasına dikkat edin, yutma riski olmasın.


  • shadowfollower  (26.08.20 16:38:45) 
Kitap al, ben öyle yaptım gayet sevdiler zamanında. Halen kitap alırım.


  • nucleon  (26.08.20 20:46:08) 
Kılıç, ışın kılıcı vs.


  • firez  (26.08.20 21:07:57) 
Kamyon olabilir, cinsiyetten bağımsız çocuklar çok seviyor.


  • kaset  (27.08.20 11:35:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.