[]

masterchef stüdyo sorusu

değişik bir sorum var.

masterchef izleyenler, masterchef stüdyosunu biliyorsunuz. 16 kişi ikişerli olarak 8 sıra tezgahta çalışıyor. şefler ile tezgahların arasında da epey bir boşluk var.

yarışmacılar şefleri, şefler yarışmacıları çıplak sesle mi duyuyorlar? yani bildiğim yaka mikrofonu seslerin yayına gitmesi için. aynı zamanda yükseltip hoparlörden verme gibi bir işlevi de var mı? yoksa çıplak sesle mi konuşuyorlar birbirleriyle? taa en arka sıradaki yarışmacının şefi, şefin yarışmacıyı çıplak sesle duyamaz gibi geliyor. hele mutfakta çalışılıyorken.

nedir aslı?

 
Bi ara cok az izlemistim ama zaten birbirlerinin dedikodularini yaparlarken de duymuyorlar gibi gibiydi :d


  • invictae  (26.08.20 16:32:36 ~ 16:33:15) 
Mikrofonların işlevi sesin yayına gitmesini sağlamak senin de dediğin gibi. Ses yükseltmek için değil. Fark edersen yönetmen canı istediğinde farklı gruptaki mesela balkondaki insanların kendi aralarındaki konuşmalarını yayına veriyor. Diğerlerinin sesi arkadan uğultu şeklinde geliyor. Şefler en arka masadaki adamlara seslenebilmek için sesini yükseltiyor zaten. Mecburen.


  • juninho77  (26.08.20 17:29:32) 
Ses duyuluyor en arkadan, gerektiğinde yükseltiyorlar seslerini zaten.


  • infernalcadre  (26.08.20 18:01:30) 
Juni +1

Ciplak sesle mumkun mu allağaskina
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (26.08.20 18:04:49) 
tepe mikrofonları var o sesleri yönetmen yayına veriyor.
ama sütüdyodakiler birbirlerini çıplak sesleri ile takip ediyor.

  • jamswety  (26.08.20 18:07:55) 
Stüdyo içinde Çıplak ses. Kesin bilgi. Hatta o sebeple yüksek sesli ve bağırarak konuşuyorlar şefler.


  • ihanet kac kisilik  (26.08.20 18:57:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.