[]

friends with benefits ten sevgililiğe kayış

1. bu kayma nasıl oluyor?

2. taraflar bunu konuşmalı mı? eğer evetse ne gibi nir konuşma yapılır?

3. sizin tecrübeleriniz nasıldı?

 
1-zaman içinde o insanla sevişmekten de başka şeyler yapmayı istiyorsun. bu şeyler sevgililerin yaptığı şeylerse algı ister istemez "biz niye sevgili değiliz o zaman" noktasına kayabiliyor. bi de tabii, işin içine duygusal hoşlanma ve etkilenme, hatta aşık olma işi giriyor. kimi yastığa kafasına koyduğunda fwb ile geçirdiği güzel anları hatırlar gülümser, kimi durup dururken özler. yani kaymanın nasıl olduğu kişiye göre değişir.
2-taraflardan biri sevgililiğe kaymak istiyorsa bunu kesinlikle konuşmalı. karşı taraf bunu istemez o yüzden böyle kalalım demek işleri sadece daha kötü hale sokar. bakarsın karşı taraf da boş değildir hem?
3-karşı taraf duygusal olarak bir şeyler hissettiğini açıkladı. benim açımdan duygusal ilişki sürdürebilecek bir çift olamazdık, o yüzden iletişimi kopardık.
  • Bruce  (26.08.20 14:29:50) 
soyle oluyor, ne guzel sevisiyoruz diyorsun, bir de gezelim tozalim sinemaya gidelim sahilde yuruyelim bakalim nasil oluyor diyorsun, baktin bunlar da seks kadar zevkli, hoooop sevgililik basliyor.


  • baldur2  (26.08.20 14:50:46) 
Ustte yeterince aciklanmis ben 3'e cevap vereyim:

Mesafeli fwb idi. Iki taraf da cok aramayi sormayi sevmiyordu ama beraber vakit gecirmekten keyif aliniyordu (3 gune kadar, sonra artik ben gideyim evime modu oluyordu) Bir ara cok sik gorusuldu, sevgili moduna girildi, sonra uzak kalinca 6 gundur tek mesaj atmadik ne bicim sevgiliyiz biz yine fwb olalim dendi.

Taraflar farkli insanlarla iliskilere girince normal arkadasliga donuldu.
  • cleric  (26.08.20 16:06:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.