[]

Bisiklet tercihi ve Onerisi

Merhabalar, direk konuya gireyim. Sehir icinde genelde duz yollarda kullanmak uzere hem market islerine gitmek hemde turlamak icin bir bisiklet ariyorum.Butce max 1500-1600. Mosso legarda 2021 mdm v hosuma gitti.ama anlamadigim icin direk atlayip almak istemedim.

Kafami karistiran diger konuysa katlanir bisikletler. Decathlon da btwin bisikletler var bu butcede. alinir mi ki? iki market poseti tasirim en fazla.

sonuc olara 187 boy 92 kilo bir insan evladi markete ona buna gitmek ve biraz gezmek icin hangi marka model bisiklet alsin? Alirken nelere dikkat etsin?

Tesekkurler hayirli isler.

 
yeriniz varsa katlanır almayın.

yollar düzse normal bisikletleri var decathlonun onlara bakın. büyük lastik sürüşü kolaylaştırıyor. açıkçası bir mahalle bisikletçisine bile gidip alabilirsiniz. tavsiyem en ucuzunu almanız olacaktır 100 bisiklet alandan bir tanesi turluyor sadece. zaten 1500 bütçeyle de tur bisikleti + ekipmanı alınmaz gibi.

ikinci el bile bulabiliyorsanız deneme amaçlı kullanabilirsiniz. sevecek misiniz anlar ona göre daha çok para yatırırsınız.

istanbul'da bisiklet mesela ben yapamadım. canım tatlı. bisikletin şoförü gibi de parka arabayla götürüp orada indirmek sonra binme sonra tekrar yüklemek bir süre sonra ehhh yeter be dedirtiyor.
  • ozdek  (26.08.20 14:13:28) 
Tur derken kaç km bir tur planlıyorsunuz? Tur için katlanır bisiklet almak bence gereksiz olur. Eğer uzun kmli turlar planlıyorsanız süspansiyon olmayan ve bisiklete heybe tarzı çantalar takabileceğiniz modelleri araştrmanızı öneririm.


  • captainmrg  (26.08.20 14:24:20) 
@ozdek

liseye kadar severek yaptigim bir olay bisiklet. sikilinca kenara atmam gibi.

decathlonda en ucuz bisiklet gene 1000-1100 araliginda. o nedenle alabiliyorsam 1500-1600 bandinin optimum bir aletini almak istedim.

sakaryada yasiyorum, tepe yamac falan zor buralarda dumduz yollar cikip gezmesi de rahat olur bence.

hafif olmasi onemli eve indir cikar, dumdjz bi bisikletciye gittigimde de yine 800-1200 bandinda para istiyor hic adini duymadigim markalar icin.

katlanirda zaten acabaydim, vazgecmek en iyisi ondan.

tesekkurler.
  • Zima Blue  (26.08.20 14:26:29) 
@captainmrg

tur dedigime bakmayin sehir icinde max. git gel 10 km yol yaparim tek seferde. ortalama 5-6 km gezerim. Asil derdim markete ne bileyim firina giderken bineyim efil efil gideyim gitmisken gezeyim.
  • Zima Blue  (26.08.20 14:28:00) 
Koyacak yeriniz genisse katlanira gerek yok bence. Decathlon’un bahsettiginiz fiyat bandinda katlanir olmayan bisikletleri de vardir, bence sizin icin uygun olur, is gorur. Kask da almayi unutmayin! :)


  • invictae  (26.08.20 14:38:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.