[]

ipad için ethernetten nasıl yararlanabilirim

Selamlar,

Bulunduğum ortamda wireless zayıf ve kesintili, ama güçlü bir ethernet hattım var. video konferans vb için ipad kullanmak istiyorum. ipad için bir ethernet to usb-c almaya karar vermiştim ama apple'da 330 küsür olduğu için elim bir türlü gitmiyordu. Sonra access point diye bir şey farkettim (aşağıya bir bağlantı bırakıyoum). Galiba ethernet kablomu bu üniteye bağlıyorum, o da wireless yayın yapıyor (?). Aslında eğer böyleyse ipad'in usb-c'sini de kullanmamış olacağım için bunu tercih ederim. Fiyatı da daha uygun. Ne dersiniz?

www.hepsiburada.com

Cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim.

 
bu olabilir tabii dediğin mantıkla işliyor.

daha ucuza usb-c/ethernet hub'lar olması lazım yine de.
  • passion rules the game  (26.08.20 13:47:34) 
Herhangi bir usb to ethernet çeviricisini usb type c to usb 3 tarzı çeviricilerle bağlarsanız çalıştığını bir kaç farklı kaynakta rastladım hızlı bir arama yapınca. (ya da direkt usb type c olan bir ethernet çeviricisini)

Access point ya da ethernet bağlantısı olan wifi extender'ler de dediğiniz gibi etherneti alıp wifi yayın yapacaktır.
Hatta eski bir modemi bile kullanabilirsiniz bu iş için.
  • hedep  (26.08.20 13:55:11 ~ 14:28:12) 
yapıştır al bunu hocam
kafan rahat etsin
orada diger wireless cihazlarını da kullanırsın
  • kingcyrax  (26.08.20 15:01:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.